Μπαμπάς ξεγέννησε την κόρη του στο αυτοκίνητο: ήταν τρομακτικό και μαγικό μαζί!

Μπαμπάς ξεγέννησε την κόρη του στο αυτοκίνητο: ήταν τρομακτικό και μαγικό μαζί!

Ένας μπαμπάς έπαθε το σοκ της ζωής του, όταν κατάλαβε ότι έπρεπε να ξεγεννήσει την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο και εν μέσω καταιγίδας. Η μικρούλα ήταν αρκετά... βιαστική και δεν περίμενε ούτε το ασθενοφόρο να φτάσει!

Η 25χρονη σύζυγος του Josh Vartan άρχισε να έχει συσπάσεις, οι οποίες γίνονταν όλο και πιο έντονες το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να το ζευγάρι να φύγει άρον-άρον απ' το σπίτι του για να πάει στο μαιευτήριο. 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής για το νοσοκομείο όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και η 25χρονη ζήτησε να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου γιατί είχε ξεκινήσει ήδη ο τοκετός!

Αμέσως ο ανήσυχος πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο, όμως πέντε λεπτά αργότερα η κόρη του είχε γεννηθεί! Στο μεταξύ είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά για το τι έπρεπε να κάνει.

«Μου είπαν ότι χρειαζόμαστε πετσέτες αλλά το μόνο που είχαμε ήταν μια ρόμπα. Έτσι τύλιξα την κόρη μου με αυτή και την έβαλα στο στήθος της μαμάς της. Προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε ζεστή», εξήγησε ο πατέρας.

Λίγα λεπτά αργότερα έφθασε το ασθενοφόρο, το οποίο τους μετέφερε στο μαιευτήριο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι τόσο το νεογέννητο όσο και η μαμά του ήταν υγιείς και δεν υπήρξε κάποια επιπλοκή στον τοκετό.

«Ήταν τρομακτικό και ταυτόχρονα μαγικό. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις στον κόσμο το δικό σου παιδί. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία» είπε ο Vartan.

Πηγή: eadt.co.uk

v