Σκύλος δάγκωσε αγοράκι 1 έτους στο πρόσωπο - νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σκύλος δάγκωσε αγοράκι 1 έτους στο πρόσωπο - νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα τρομακτικό περιστατικό αναστάτωσε τη ζωή δυο γονιών, όταν το ενός έτους αγοράκι τους υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα του μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σκύλο του γείτονά τους.

Το αγοράκι έπαιζε με τα αδερφάκια του στην γειτονιά, όταν ξαφνικά το σκυλί, ράτσας πίτμπουλ, του όρμησε. Οι αρχές κλήθηκαν σχεδόν αμέσως στο σπίτι του γείτονα και το νήπιο βρέθηκε με σοβαρά τραύματα σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Οκλαχόμα.

Ο μικρούλης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Έχει κατασπαράξει το πρόσωπό του, φαινόταν το κρανίο του» λέει ο πατέρας του αγοριού.. «Το σαγόνι του διαλύθηκε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονέα...».

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε ότι οι γιατροί «κατάφεραν να τον φτιάξουν», αλλά ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. «Όλοι μου λένε το ότι επέζησε οφείλεται σε θαύμα. Είναι τόσο σοκαρισμένοι και πραγματικά αισθάνομαι ότι τα καταφέρνει μέχρι στιγμής επειδή είναι τόσο δυνατός».

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές,  η αστυνομία είχε επισκεφτεί αρκετές φορές το σπίτι του γείτονα μετά από πολλά παράπονα και ανησυχίες για πίτμπουλ που κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς λουρί...

Πηγή: newsobserver.com

v