Κλείνουν 70 χρόνια μαζί και δίνουν την πιο γλυκιά συμβουλή στα νέα ζευγάρια

Κλείνουν 70 χρόνια μαζί και δίνουν την πιο γλυκιά συμβουλή στα νέα ζευγάρια

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που μετρά 70 χρόνια μαζί, δίνει την πιο όμορφη συμβουλή στα νέα ανδρόγυνα, με την ελπίδα τα λόγια τους να ακουστούν και να εφαρμοστούν. Και οι δύο τους θεωρούν πως μια απλή πράξη, όπως το να δίνεις ένα φιλί με το άλλο σου μισό πριν από τον ύπνο, είναι αρκετή για να μια όμορφη και ευτυχισμένη σχέση.

Στα 70 χρόνια έγγαμου βίου ο Ferdinand και η Margaret Olde Olthof έδιναν κάθε μέρα ένα φιλί για καληνύχτα. «Είναι σημαντικό ... το κάνουμε ευλαβικά από τότε που παντρευτήκαμε», είπαν.

Το ζευγάρι που είναι τώρα γύρω στα 90 θα περάσει την επέτειο γάμου του με φίλους του. Μιλώντας για τη σχέση τους παραδέχτηκαν ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Γνωρίστηκαν σε έναν χορό και αμέσως ένιωσαν έλξη ο ένας για τον άλλον. «Μου άρεσε η μυρωδιά του. Τον αγάπησα αμέσως», δήλωσε ντροπαλά η Margaret.

Παντρεύτηκαν το 1952 και στη συνέχεια έγιναν γονείς σε εννέα παιδιά - πέντε αγόρια και τέσσερα κορίτσια. Ο  Ferdinand είπε ότι ένα πράγμα που θαυμάζει και αγαπά στην γυναίκα του μέχρι και σήμερα είναι η ηρεμίας της.

Όταν ρωτήθηκαν για τον γάμο τους, είπαν ότι η ειλικρίνεια και το να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου είναι το κλειδί για μια ήρεμη συμβίωση.
«Να είστε λογικοί και να μην περιμένετε από ένα άτομο να κάνει όλη τη δουλειά», τόνισε η Margaret.

Πηγή: stuff.co.nz

v