Μαμά δεν πρόλαβε να πάει στο μαιευτήριο και την ξεγέννησαν οι... γείτονες!

Μαμά δεν πρόλαβε να πάει στο μαιευτήριο και την ξεγέννησαν οι... γείτονες!

Ένα ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει σπίτι του, όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον γείτονα που τους ζητούσε να βοηθήσουν την κόρη του. Ο  Lee Wadley και η σύζυγός του Rachel έσπευσαν στο σπίτι, όπου βρήκαν ετοιμόγεννη την κοπέλα και αμέσως ανέλαβαν δράση!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η μητέρα ετοιμάστηκε για το νοσοκομείο όταν την έπιασαν οι πόνοι, όμως έσπασαν τα νερά και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Μαζί της βρίσκονταν οι γονείς της, οι οποίοι όμως δεν ήξεραν τι να κάνουν και έτσι τηλεφώνησαν στους γείτονές τους που είχαν ιατρικό υπόβαθρο.

«Φτάσαμε στο σπίτι μας γύρω στις 10.30 μ.μ. και ετοιμαζόμασταν για ύπνο όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ο γείτονάς μας και μπαμπάς της Laura, μας είπε ότι ήταν έτοιμη να γεννήσει. Μας ρώτησε αν μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι τους για να βοηθήσουμε.

Ήταν πολύ αγχωμένος. Η Rachel πήγε πρώτη εγώ έλεγξα τη διαθεσιμότητα ενός ασθενοφόρου σε περίπτωση που χρειαζόταν. Το μωρό ήταν πολύ... βιαστικό και μέσα σε λίγα λεπτά είχε γεννηθεί. Ήμουν ψύχραιμος καθώς έχω αντιμετωπίσει αντίστοιχες καταστάσεις στο παρελθόν. Η γυναίκα μου παρόλο που ήταν νευρική δεν το έδειξε και έκανε θαυμάσια δουλειά», είπε ο Lee.

Η μητέρα και γειτόνισσα του ζευγαριού, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και τόνισε ότι θα ευγνωμονεί για πάντα τους γείτονές της. 

Πηγή: walesonline.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v