Ανακάλυψαν τυχαία ότι μεγάλωσαν η μία με τους γονείς της άλλης στα 57 τους!

Ανακάλυψαν τυχαία ότι μεγάλωσαν η μία με τους γονείς της άλλης στα 57 τους!

Η Tina Ennis και η Jill Lopez γεννήθηκαν στις 18 Μαΐου 1964, στο ίδιο νοσοκομείο και όλα δείχνουν πως οι μαίες έκαναν ένα τραγικό λάθος: μπέρδεψαν τα μωρά και έδωσαν την μία στους γονείς της άλλης! Οι δύο γυναίκες ανακάλυψαν το λάθος έπειτα από πολλά χρόνια…

Το 2019, η Ennis έκανε ένα τεστ DNA με την ελπίδα να εντοπίσει τον χαμένο παππού της και βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη: δεν είχε καμία σχέση με την υπόλοιπη οικογένειά της! Αντίθετα, αποδείχθηκε πως είχε συγγένεια με την οικογένεια Brister, για την οποία όμως δεν είχε ξανακούσει ποτέ

Χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 57χρονη γυναίκα εντόπισε την Lopez Brister και της εξήγησε όσα είχε ανακαλύψει. Η Lopez δέχτηκε να κάνει τεστ DNA και αποκαλύφθηκαν όλα! Οι δύο γυναίκες, μαζί με την Kathryn Jones (που γέννησε την Lopez αλλά μεγάλωσε την Ennis) μήνυσαν το νοσοκομείο για το λάθος που έγινε πριν 57 χρόνια.  

Οι ζωές όσων εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία έχει ανατραπεί για τα καλά, με τις δύο γυναίκες να προσπαθούν να αποδεχθούν το γεγονός. Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο για την Ennis, που η κόρη και η εγγονή της πρέπει ξαφνικά να γνωρίσουν την νέα γιαγιά τους καθώς ο βιολογικός της πατέρας έχει φύγει από τη ζωή. 

«Εύχομαι να μην ζήσει κανένας άνθρωπος κάτι παρόμοιο» ανέφερε η Ennis, περιγράφοντας την περιπέτειά της σαν έναν μικρό εφιάλτη που μοιάζει να ακυρώνει ολόκληρη τη ζωή της. 

Πηγή: nypost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v