Πανεύκολα ρολάκια μαρμελάδας από την… κόρα του τοστ!

Πανεύκολα ρολάκια μαρμελάδας από την… κόρα του τοστ!

Τα περισσότερα παιδιά - με ελάχιστες εξαιρέσεις - είναι ιδιότροπα στο φαγητό. Πόσες φορές έχουμε φτάσει στα όρια της απελπισίας με τις «παραξενιές» τους και, ακόμα πιο πολύ με τις πολύωρες διαπραγματεύσεις για το τι θα φάνε! Τα ίδια περνάει και η Ciara Attwell γι' αυτό και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη φαντασία της προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά την άρνηση και τις γκρίνιες την ώρα του φαγητού.

Έτσι, λοιπόν, χάρη στην επιμονή και τα συνεχή της «πειράματα» ανακαλύψαμε αυτή τη μοναδική και πανεύκολη συνταγή για ρολάκια μαρμελάδας, τα οποία είναι φτιαγμένα από την… κόρα του τοστ!

Τι θα χρειαστείτε

  • Κόρα από φέτα του τοστ 
  • Μαρμελάδα της αρεσκείας σας
  • Ξυλάκια για σουβλάκια

Τι πρέπει να κάνουμε

Βήμα 1ο

Αρχικά, αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί του τοστ και απλώνουμε τη μαρμελάδα φρούτων στο εσωτερικό της κρούστας, φροντίζοντας να καλύψουμε όλα τα σημεία.

Βήμα 2ο

Στη συνέχεια, τυλίγουμε την κόρα σε ρολάκι. Καρφώνουμε ένα ξυλάκι στο κάτω μέρος, ενώ στο πάνω αλείφουμε μια μικρή πόσοτητα βουτύρου.

Βήμα 3ο

Τέλος, σ' ένα ταψί με λαδόκολλα τοποθετούμε όσα ρολάκια έχουμε φτιάξει στον φούρνου στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.

Δείτε το βίντεο:

Τόσο απλά! Δεν θα χρειαστεί ποτέ να πετάξετε ξανά την κόρα από το ψωμί του τοστ, αφού πλέον ξέρετε πώς να φτιάξετε λιχουδιές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v