Ετοιμόγεννη που περιμένει 1 μωρό μοιάζει σαν να περιμένει... 5δυμα!

Ετοιμόγεννη που περιμένει 1 μωρό μοιάζει σαν να περιμένει... 5δυμα!

Μια μαμά από τη βόρεια Καλιφόρνια μοιράστηκε το ταξίδι της 6ης εγκυμοσύνης της στην πλατφόρμα του TikTok και έγινε αμέσως viral εξαιτίας του μεγέθους της κοιλιάς της - που πραγματικά είναι εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι περιμένει μόνο ένα μωρό!

Η Brooke Luney, η οποία τώρα είναι έγκυος στο έκτο της παιδί, μίλησε για τις αντιδράσεις των περαστικών, αλλά και των χρηστών του διαδικτύου όταν βλέπουν πόσο μεγάλη είναι η κοιλιά της.

«Διάφοροι περαστικοί στον δρόμο με έχουν ρωτήσει αν περιμένω τρίδυμα! Όχι, μόνο ένα μωρό και θέλω να τονίσω ότι είναι απόλυτα υγιές» δήλωσε η Luney, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν πάσχει από διαβήτη κύησης ούτε έχει περίσσεια αμνιακού υγρού, όπως πολλοί υποθέτουν.

«Η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ ομαλή και κατά την εξέταση στις 35 εβδομάδες οι γιατροί μου είπαν ότι το αγοράκι μου είναι μια χαρά, σε φυσιολογικές διαστάσεις».

Η μέλλουσα μητέρα δέχεται πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποια από τα οποία την κάνουν να γελά. «Κάποιος μου είπε ότι η κοιλιά μου είναι τόσο μεγάλη που το μωρό μου ζει σε σοφίτα και έχει ήδη WiFi», έγραψε η Luney στη λεζάντα ενός βίντεο στο TikTok.

@brookesobasic Was your ultrasound weight accurate? #pregnancy #stillpregnant #babywatch #baby2022 ♬ original sound - Austin Bazar

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε «Εεεεε, έχεις 69 παιδιά εκεί μέσα ή είναι ήδη 32 ετών;» Η Luney τόνισε ότι δεν προσβάλλεται καθόλου από τα σχόλια και ότι καταλαβαίνει την περιέργεια κάποιων. Μάλιστα, είπε ότι πολλοί από τους σχολιαστές είναι έφηβα αγόρια!

Πηγή: today.com

v