«Μικρά παιδιά και τακτοποιημένο σπίτι δεν πάνε μαζί - ας το αποδεχτούμε!»

«Μικρά παιδιά και τακτοποιημένο σπίτι δεν πάνε μαζί - ας το αποδεχτούμε!»

Στην εποχή του Instagram και γενικώς των social media, μια γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα καλεί τους υπόλοιπους γονείς να αποδεχτούν το χάος που επικρατεί σ' ένα σπίτι με παιδιά και να σταματήσουν να ανεβάζουν φωτογραφίες με πεντακάθαρα σπίτια, χωρίς πεταμένα παιχνίδια και πιάτα στον νεροχύτη.

Όπως είπε η Macgill Frutchey στο «Good Morning America», δεν είναι ντροπή να είναι ακατάστατο το σπίτι μιας μαμάς ενώ αναφέρει πως θα την ήταν πολύ αναζωογονητικό να βλέπουμε ρεαλιστικές εικόνες με γεμάτους νεροχύτες, πεταμένα παιχνίδια και παπούτσια μέσα στη μέση του δωματίου. 

«Μου αρέσει να συνδέομαι με άλλες μαμάδες ουσιαστικά, να είμαι αυθεντική», εξηγεί. «Δεν προσπαθώ να κάνω να το σπίτι μου να φαίνεται πιο τακτοποιημένο ή πιο ακατάστατο απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα, ούτε προσπαθώ να φαίνεται τέλειο. Μοιράζομαι φωτογραφίες από την πραγματική ζωή μιας μαμάς με τρία παιδιά θέλοντας έτσι να απενοχοποιήσω και άλλους γονείς» λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: 

«Υπάρχουν μαμάδες που πριν βγάλουν μια φωτογραφία για το Ιnstagram μαζεύουν, ξεσκονίζουν και πλένουν τα πιάτα τους μη τυχόν και παρεξηγηθούν. Ωστόσο, έχει έρθει η ώρα να το αποδεχτούμε και να μην ντρεπόμαστε γι’ αυτό: τακτοποιημένο σπίτι και μικρά παιδιά δεν πάνε μαζί!».

Στη σελίδα της στο Instagram, η Frutchey λέει πως έμαθε να αγκαλιάζει το χάος και να μοιράζεται την πραγματικότητά της, με την ελπίδα να βρει κι άλλες μαμάδες που δεν φοβούνται να είναι αυθεντικές. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v