Αναγκάστηκε να ξεγεννήσει ο ίδιος το παιδί του για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια!

Αναγκάστηκε να ξεγεννήσει ο ίδιος το παιδί του για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια!

Είναι απίστευτο, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dominic Lister χρειάστηκε να ξεγεννήσει μόνος την σύντροφό του. Για άλλη μια φορά το ζευγάρι δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο και η κορούλα τους γεννήθηκε στην άκρη του δρόμου χάρη στην ψυχραιμία του μπαμπά της.

Πριν από 3 χρόνια ο μπαμπάς βοήθησε να γεννηθεί ο γιος του στο σπίτι με τηλεφωνικές οδηγίες. Αυτή τη φορά, όμως, ξεγέννησε την κόρη του στο αυτοκίνητο, αφού αναγκάστηκε να σταματήσει στον δρόμο προς το νοσοκομείο καθώς η γυναίκα του είχε έντονους πόνους και συσπάσεις.

Ο Dominic Lister, ο οποίος εργάζεται σε γραφείο τελετών πάνω από 30 χρόνια, δήλωσε ότι η εμπειρία ήταν πολύ ξεχωριστή, δεδομένου ότι ήταν το αντίθετο της δουλειάς του. «Είμαι ψύχραιμος άνθρωπος γενικά, αλλά δεν περίμενα να φέρω στον κόσμο και τα δυο μου παιδιά. Για μια σύντομη στιγμή ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που τα κράτησε στην αγκαλιά του», είπε συγκινημένος.

Όταν συνειδητοποίησε ότι για δεύτερη φορά θα αναλάμβανε χρέη μαίας, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να μην αγχωθεί. Ευτυχώς, ο τοκετός ήταν εύκολος και γρήγορος. «Έπρεπε να κρατήσω ζεστή την κορούλα μου. Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, το προσωπικό με ρωτούσε για πλάκα αν ήθελα να γίνω μαία. Τους είπα αυτό που είπα και στην γυναίκα μου, ότι ήταν η τελευταία φορά».

Η γυναίκα του είπε ωστόσο ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τις δύο φορές, η γέννηση των παιδιών τους θα είναι μια υπέροχη ιστορία που έχουν να λένε!

Πηγή: uk.style.yahoo.com

v