Μπαμπάς ξυπνάει χαράματα κι αναλαμβάνει το μωρό για να ξεκουράζει τη γυναίκα του!

Μπαμπάς ξυπνάει χαράματα κι αναλαμβάνει το μωρό για να ξεκουράζει τη γυναίκα του!

Η ομορφότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας είναι αναμφίβολα η μέρα που φέρνει στον κόσμο το παιδί της. Η ταλαιπωρία της εγκυμοσύνης, ο φόβος για το άγνωστο και ο πόνος της γέννας εξαφανίζονται όταν παίρνει στην αγκαλιά το μωρό της. Αυτό που παραμένει ωστόσο, είναι η κούραση! Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνεται γι' αυτό και μια νέα μαμά χρειάζεται οπωσδήποτε βοήθεια!

Η Eden Kim πρόσφατα γέννησε το δεύτερο αγοράκι της και σε μια συγκινητική ανάρτησή της στο TikTok, ευχαρίστησε τον σύζυγό της για όλη τη βοήθεια που της προσφέρει.

Στο βίντεό της εξηγεί ότι από τότε που γέννησε το μωρό τους, ο άντρας της φροντίζει καθημερινά να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του, έτσι ώστε η ίδια να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες τη μέρα. Συνέχισε λέγοντας ότι σηκώνεται από τις 4 το πρωί για να φροντίσει το μωρό τους, κάτι που την έκανε να αισθάνεται τύψεις. 

Εκείνος όμως όχι μόνο επέμεινε αλλά της είπε:

«Έχεις τόσες ευθύνες και κουβαλάς βάρη, στα οποία εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω. Έμεινες έγκυος, γέννησες και τώρα όσο αναρρώνεις, θηλάζεις. Σε αυτό που μπορώ ουσιαστικά να σε βοηθήσω είναι με την έλλειψη ύπνου. Αυτό το βάρος μπορώ να το σηκώσω εγώ. Οπότε γιατί να μην το κάνω;».

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v