3χρονος το έσκασε από το σπίτι του αξημέρωτα και πήγε στους γείτονες να παίξει!

3χρονος το έσκασε από το σπίτι του αξημέρωτα και πήγε στους γείτονες να παίξει!

Μια μαμά από τη Φλόριντα, η Alexx Doehr, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Tik Tok ένα ξεκαρδιστικό απόσπασμα που δείχνει τον 3χρονο γιο της να «δραπετεύει» από το σπίτι τους και να επισκέπτεται τους γείτονες στις 6.30 το πρωί για να παίξει.

Μια από τις κάμερες παρακολούθησης έξω από το σπίτι, κατέγραψε τον τρίχρονο να ξεκλειδώνει την πόρτα του σπιτιού, να φεύγει προς το σπίτι των γειτόνων και να...χτυπάει το κουδούνι. Μια νεαρή γυναίκα νυσταγμένη και έκπληκτη παίρνει τον μικρό «φυγά» αγκαλιά και τον πηγαίνει ξανά σπίτι του, ενημερώνοντας τους γονείς του.

@alexxdoehr

Super thankful for amazing neighbors today (& always)! Sorry for your Saturday morning wake up call 😬🙈 definitely installing higher locks that the littles can’t reach today 🔨🔒

♬ Oh No - Kreepa

Στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο έγινε αμέσως viral, η μητέρα έγραψε «Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τους καταπληκτικούς μου γείτονες σήμερα (και πάντα)! Συγγνώμη για το πρωινό ξύπνημα σαββατιάτικα. Θα εγκαταστήσω πιο ψηλά την κλειδαριά για να μη τη φτάνει».

Οι χρήστες του διαδικτύου λάτρεψαν τον μπόμπιρα και σχολίασαν θετικά το βίντεο, παρηγορώντας μάλιστα τη νεαρή μητέρα λέγοντάς της ότι «απλώς πήγε να παίξει με τους φίλους του».

Πηγή: newsweek.com

v