8χρονη έκοψε πρώτη φορά τα μαλλιά της για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο

8χρονη έκοψε πρώτη φορά τα μαλλιά της για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο

Μια μικρή Ραπουνζέλ, με μαλλιά που φτάνουν κάτω από το γόνατο, αποφάσισε να κουρευτεί πρώτη φορά στα 8 της χρόνια και να χαρίσει τα μαλλιά της για φιλανθρωπικό σκοπό!

Τα μαλλιά της είχαν μήκος 1 μέτρο και 10 εκατοστά και η οργάνωση θα τα χρησιμοποιήσει για να φτιάξει περούκες για παιδιά που έχουν χάσει τα δικά τους μαλλιά λόγω καρκίνου.

Η 8χρονη Ella-Rose, για να κάνει την επιθυμία της πράξη, έπρεπε πρώτα να πείσει την μητέρα της που είχε… αντιρρήσεις: «Ήταν λίγο περίεργο για μένα καθώς λατρεύω τα μαλλιά της κόρης μου», ανέφερε η μαμά της, «αλλά στο τέλος συμφώνησα και ένιωσα περήφανη για την απόφασή της. Έτσι, 19 Φεβρουαρίου, η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε…». 

Όσο για το αποτέλεσμα, η μαμά της 8χρονης μαθήτριας είπε πως της φάνηκε διαφορετική με κοντά μαλλιά, αλλά της άρεσε. Επιπλέον, τόνισε πως είναι πιο εύκολο να περιποιείται τις… μπούκλες της κόρης της και ξοδεύει λιγότερα προϊόντα μαλλιών. 

Η  Ella-Rose, με τη σειρά της, δήλωσε πολύ χαρούμενη που δώρισε τα μαλλιά της, καθώς ήταν κάτι που ήθελε να κάνει καιρό. Ωστόσο, το κοριτσάκι δεν έμεινε εκεί… Βρήκε τρόπο να συγκεντρώσει χρήματα τα οποία έδωσε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που στηρίζει καρκινοπαθή παιδιά.

Από εμάς, έχει ένα μεγάλο μπράβο!

 Πηγή: metro.co.uk

v