Ζενεβιέβ Μαζαρί: η μαμά μου ήταν η κολλητή μου - όταν την έχασα έπαθα κατάθλιψη

Ζενεβιέβ Μαζαρί: η μαμά μου ήταν η κολλητή μου - όταν την έχασα έπαθα κατάθλιψη

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μία προσωπικότητα που ξεχώρισε και αγαπήθηκε αμέσως στο GNTM. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχτηκε χθες στο «The 2Night Show», όπου και μίλησαν για την ζωή της. Ανάμεσα στα όσα είπε η Art & Creative Director εξομολογήθηκε πόσο της κόστισε η απώλεια της μητέρας της αλλά και για την «απειλή» της κατάθλιψης που έμαθε να αντιμετωπίζει.

Για τη Ζενεβιέβ η μητέρα της ήταν κάτι παραπάνω από μαμά, ήταν η κολλητή της και η απώλεια της μητέρας της την οδήγησε να πάει σε ψυχολόγο.

«Πάω σε ψυχολόγο από το 2007 που έχασα τη μαμά μου. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς η μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου, δεν είχα την ανάγκη να είχα φίλες, επειδή ήμουν και πολύ περίεργος άνθρωπος και κλειστός. Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος. Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στην θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει πάντα μαζί μου. Τα δύο χρόνια της πανδημίας ήταν δύσκολα γιατί το πρώτο πράγμα που σου κάνει η κατάθλιψη είναι να θες να απομονωθείς, να εγκλωβιστείς μέσα σου».

Για το πόσο άλλαξε μετά το θάνατο της μητέρας της είπε: «Μετά το θάνατο της μαμάς μου ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι άλλαξα, ήμουν άλλος άνθρωπος. Η Ζενεβιέβ πριν το θάνατο της μαμάς μου και η Ζενεβιέβ μετά ήταν δυο διαφορετικοί χαρακτήρες. Μου λείπει ο παλιός μου εαυτός. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω, δεν μπορεί. Δεν είχα το φόβο του θανάτου, δεν φοβόμουν τίποτα, υπήρχε άγνοια κινδύνου πριν το θάνατο της μητέρας μου», δήλωσε.

Πηγή: newsbeast.gr

v