Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε παρουσιαστή στα Όσκαρ επειδή κορόιδεψε τη γυναίκα του!

Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε παρουσιαστή στα Όσκαρ επειδή κορόιδεψε τη γυναίκα του!

Μια πρωτοφανής στιγμή καταγράφηκε στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Η στιγμή που ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή για να χτυπήσει τον Κρις Ροκ, ο οποίος παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ.

Συγκεκριμένα, ο Κρις Ροκ χλεύασε το σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι της Τζέντα Πίνκετ Σμιθ, συζύγου του Γουίλ Σμιθ, η οποία ενοχλήθηκε από το σχόλιο καθώς το κούρεμα δεν ήταν επιλογή της αλλά έχασε τα μαλλιά της λόγω αλωπεκίας. 

Τότε ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή. Πολλοί θεατές «πάγωσαν» και θεώρησαν ότι πρόκειται για αστείο αλλά όταν ο Σμιθ τελικά γύρισε στη θέση του εκνευρισμένος, φώναξε δυνατά «κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γαμ...ο στόμα σου». 

Λίγο αργότερα, ο Γουίλ Σμίθ  κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Η μέθοδος Γουίλιαμς», με τον σπουδαίο Αμερικανό ηθοποιό να απολογείται με δάκρυα στα μάτια για την πράξη του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία», είπε ο Σμιθ. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», δήλωσε, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, κατά την απονομή του χρυσού αγαλματιδίου.

Πηγή: reader.gr

v