34χρονη μαμά με «χέρι-καρχαρία» δίνει καθημερινά μάχη για τη ζωή της!

34χρονη μαμά με «χέρι-καρχαρία» δίνει καθημερινά μάχη για τη ζωή της!

Μια 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, που παραλίγο να χάσει τη ζωή της από σηψαιμία, διαχειρίζεται τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της με χιούμορ, παρά το γεγονός ότι το χέρι της κατέληξε να μοιάζει με κεφάλι καρχαρία, αφότου οι γιατροί το έραψαν μέσα στο στομάχι της για να καταπολεμήσουν  την επιθετική μόλυνση.

Η Sadie Kemp έπαιζε με τον δίχρονο γιο της όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στα νεφρά της. Όταν πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί της έδωσαν παυσίπονα για τον πόνο και της είπαν να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κατάστασή της όμως χειροτέρεψε μέσα σε μια μέρα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η Sadie είχε πέτρα στα νεφρά και μπήκε στο χειρουργείο για να της την αφαιρέσουν. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης όμως έπαθε σηψαιμία. Προκειμένου να σώσουν τη ζωή της, την έβαλαν σε τεχνητό κώμα για 11 ημέρες και κατέληξαν να ακρωτηριάσουν όλα τα δάχτυλα του αριστερού της χεριού, αναφέρει το Peterborough Today. 

Στη συνέχεια, έραψαν το χέρι της μέσα σε μια «θήκη» στην κοιλιά της για να διατηρήσουν την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που η Sadie ισχυρίζεται ότι είχε ως αποτέλεσμα το χέρι της να παραμορφωθεί και να μοιάζει με καρχαρία.

Παρόλο που η ζωή της κινδυνεύει, η Sadie δεν έχασε το χιούμορ της. Δημοσίευσε μάλιστα ένα βιντεάκι στο Tik Tok, όπου αυτοσαρκάζεται σιγοτραγουδώντας τη μελωδία από την ταινία «Τα Σαγόνια του Καρχαρία».

«Δεν περίμενα ότι το χέρι μου θα έμοιαζε με κεφάλι καρχαρία. Όταν είδα πως έχει γίνει
άρχισα να κάνω βίντεο με καρχαρίες καθώς το βρήκα αρκετά αστείο. Δεν περίμενα ότι θα γίνω viral. Εκτός από το χέρι μου έχασα μια σχέση και την ανεξαρτησία μου. Δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν άλλο γι' αυτό και θέλω να ευαισθητοποιήσω όσους περισσότερο μπορώ σχετικά με τους κινδύνους της σηψαιμίας», ανέφερε η μητέρα.

@sadiessepsisjourney #sepsisshark #sepsissurvivor #warrior #strongwomen #keepsmiling #keepswimming ♬ original sound - Sadie Kemp

Δυστυχώς, η μαμά δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, καθώς οι γιατροί θα πρέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ακρωτηριάσουν και το άλλο της χέρι και τα δύο της πόδια κάτω από τα γόνατα, όπως αναφέρει το Peterborough Today.

Τι είναι η σηψαιμία

Η σηψαιμία είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που συμβαίνει όταν το σώμα προσπαθεί να καταπολεμήσει τη μόλυνση και καταλήγει να επιτίθεται και να βλάπτει τους ίδιους του τους ιστούς. Είναι η κύρια αιτία θανάτου στα νοσοκομεία, που συχνά προκύπτει από επιπλοκές κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Πηγή: nypost.com

v