Μαμά 3 μωρών που περιμένει το 4ο: «τα παιδιά είναι δώρο κι ας κουράζομαι»

Μαμά 3 μωρών που περιμένει το 4ο: «τα παιδιά είναι δώρο κι ας κουράζομαι»

Μια μαμά που είχε τρία μικρά παιδιά είναι ξανά έγκυος στο 4ο και, όπως ανέφερε, η κούραση και το χάος που επικρατεί στο σπίτι δεν την πτοεί! Μπορεί να κουράζεται, αλλά η χαρά που παίρνει από τα παιδιά της αρκεί για να διώξει την κούραση μακριά.

Η Rachelle Swannie και ο σύντροφός της Justin αποφάσισαν να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην 3χρονη πλέον κόρη τους, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς και ξαφνικά βρέθηκαν με δύο δίδυμα αγοράκια. Το ζευγάρι πάντα ονειρευόταν να κάνει μεγάλη οικογένεια και, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τρία μικρά παιδιά, ήθελαν και τέταρτο!

«Η καθημερινότητά μας είναι χαοτική. Μερικές φορές τσακωνόμαστε μεταξύ μας ποιος θα πάει για ψώνια, αφού θέλουμε και οι δύο να βγούμε για λίγο από το σπίτι», λέει γελώντας η Rachelle. Ωστόσο, ομολογεί πως δεν θα άλλαζε τη ζωή της για τίποτα στον κόσμο και πως είναι έτοιμη για το επόμενο μωράκι τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να μείνει άυπνη αρκετές εβδομάδες μέχρι να μεγαλώσει. 

«Ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένη είμαι, εξακολουθώ να είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά εγώ και ο Justin ονειρευόμασταν μια τέτοια οικογένεια - κι όταν πραγματοποιείς τα όνειρά σου, οι δυσκολίες σου φαίνονται ασήμαντες».

Το ζευγάρι έχει παλέψει με προβλήματα υπογονιμότητας ενώ η μητέρα κατάφερε να μείνει έγκυος στα πρώτα τρία παιδιά της μέσω εξωσωματική. Ωστόσο, παρότι οι γιατροί της έδιναν μόνο 1% πιθανότητες να μείνει έγκυος φυσικά, εκείνη αψήφησε τις πιθανότητες και έμεινε έγκυος στο τέταρτο μωρό της χωρίς εξωσωματική. 

«Υπάρχουν μέρες που κοιτάω τα παιδιά μου και κλαίω από ευτυχία. Τα μωρά μου είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου και τα ευχαριστώ πολύ», λέει σήμερα η ευτυχισμένη (και κουρασμένη!) μαμά. 

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v