Χωμενίδης: ο άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος να έρθει στα χέρια για τη γυναίκα του

Χωμενίδης: ο άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος να έρθει στα χέρια για τη γυναίκα του

Στο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον παρουσιαστή των Βραβείων Όσκαρ, Κρις Ροκ, αναφέρθηκε ο Χρήστος Χωμενίδης. Σύμφωνα με τον βραβευμένο συγγραφέα, ένας άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος να έρθει στα χέρια υπερασπιζόμενος τη γυναίκα που συνοδεύει.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε το περιστατικό που σημάδεψε την 94η τελετή των Βραβείων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook  γράφοντας: 

«Δεν συζητώ για το συγκεκριμένο περιστατικό, για το εάν επρόκειτο για χυδαία προσβολή ή ατυχές αστείο ή ίσως ακόμα και για καθαρή παρεξήγηση. Ένα πιστεύω ωστόσο ακράδαντα. Πως ένας άντρας πρέπει να είναι διατεθειμένος και να έρθει στα χέρια, και να φάει ξύλο και να ρίξει ξύλο υπερασπιζόμενος τη γυναίκα που συνοδεύει.

Όχι βεβαίως από ιδιοκτησιακή αντίληψη. Αλλά από ένα αρχαίο αίσθημα τιμής. Ανδρείας. Ας μη φοβόματε τις λέξεις, λεβεντιάς. Που αν χαθεί, θα καταντήσουμε άχθος αρούρης».

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός χαστούκισε τον παρουσιαστή Κρις Ροκ όταν ο τελευταίος χλεύασε το σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι της Τζέντα Πίνκετ Σμιθ, συζύγου του Γουίλ Σμιθ, η οποία ενοχλήθηκε από το σχόλιο καθώς το κούρεμα δεν ήταν επιλογή της αλλά έχασε τα μαλλιά της λόγω αλωπεκίας. 

Πολλοί θεατές «πάγωσαν» και θεώρησαν ότι πρόκειται για αστείο αλλά όταν ο Σμιθ τελικά γύρισε στη θέση του εκνευρισμένος, φώναξε δυνατά «κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το... στόμα σου».

v