Έγινε παρένθετη στο παιδί του αδερφού της και γέννησε τις δίδυμες ανιψιές της!

Έγινε παρένθετη στο παιδί του αδερφού της και γέννησε τις δίδυμες ανιψιές της!

Ο Mark MacDonald μεγάλωσε γνωρίζοντας ότι ήταν υιοθετημένος, χωρίς όμως να δώσει πολύ μεγάλη σημασία ή να αναζητήσει τις ρίζες του. Όταν όμως ο 49χρονος πια καθηγητής ανακάλυψε πως εκείνος και η γυναίκα του δεν μπορούν να κάνουν παιδί εξαιτίας μιας γονιδιακής ανωμαλίας, άρχισε να αναζητά τους βιολογικούς του γονείς.

Ο Mark, που είναι από τον Καναδά, έστειλε αίτημα σε μια κρατική υπηρεσία με στόχο να εντοπίσει την βιολογική του μητέρα. Παρά τις επιφυλάξεις του για την ταχύτητα ή την επιτυχία που θα είχε το όλο εγχείρημα, το τηλεφώνημα που θα του άλλαζε τη ζωή δεν άργησε να έρθει: η μητέρα του είχε εντοπιστεί και ήθελε να τον συναντήσει!

Ο 49χρονος άνδρας ανακάλυψε πως οι γονείς του, αφού τον έδωσαν για υιοθεσία, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί άλλα τρία παιδιά. Το ένα από αυτά μάλιστα, η Rachel, έμαθε την ιστορία για τον υιοθετημένο αδερφό της και ήθελε να τον αναζητήσει. 

Ενώ ο Mark άρχισε να επικοινωνεί όλο και πιο συχνά με την βιολογική του οικογένεια, τόσο μέσω email όσο και από κοντά, εκείνος και η γυναίκα του αποφάσισαν να στραφούν στη λύση της παρένθετης μητρότητας για να τεκνοποιήσουν. Ωστόσο, η Rachel, με την οποία ο Mark ανέπτυξε μεγάλη οικειότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τους έκανε ένα μεγάλο δώρο: θέλησε να κυοφορήσει το μωρό τους!

Λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκαν οι δίδυμες κόρες του Mark, η Alaska Rachel και η Zoe Rachel και σήμερα, ο Mark και η Rachel αποφάσισαν να καταγράψουν την ιστορία τους και να μιλήσουν για την ανιδιοτελή πράξη της παρένθετης μητρότητας. 

Πηγή: mirror.co.uk

v