Είχα μια αποτυχημένη εξωσωματική κι από τότε δεν έχω περίοδο - τι συμβαίνει;

Είχα μια αποτυχημένη εξωσωματική κι από τότε δεν έχω περίοδο - τι συμβαίνει;

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Πριν από σχεδόν δύο μήνες έκανα εξωσωματική αλλά απέτυχε. Την 12η ημέρα μεταφοράς εμβρύου είχα λίγο αίμα όταν σκουπιζόμουν, αλλά από τότε δεν έχω ξαναδεί περίοδο. Τι μπορεί να συμβαίνει; Έχω θέμα με την ενδομητρίωση…
Απάντηση:

Οι πληροφορίες που μου δίνετε είναι πολύ λίγες για να σχηματίσω γνώμη. Γράψτε μου πόσα ωάρια πήρατε, πόσα γονιμοποιήθηκαν και τι φάρμακα πήρατε μετά την εμβρυομεταφορά. Μόνο τότε θα μπορώ να σας απαντήσω . Ένα υπερηχογράφημα είναι απαραίτητο να γίνει το συντομότερο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v