Μετά από 3 μέρες λήψης αντισυλληπτικών, ο άντρας μου ολοκλήρωσε μέσα μου. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Μετά από 3 μέρες λήψης αντισυλληπτικών, ο άντρας μου ολοκλήρωσε μέσα μου. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Ερώτηση:

Είμαι στην 9η ημέρα του κύκλου μου. Λαμβάνω αντισυλληπτικά εδώ και 2,5 χρόνια. Ξεκίνησα τον νέο κύκλο αγωγής εδώ και τρεις μέρες (έχω πάρει 3 χάπια) και είχα ελεύθερη επαφή με τον σύζυγό μου, κατά την οποία εκσπερμάτισε μέσα μου. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Απάντηση:

Η κάθε ελεύθερη επαφή ή ανεπαρκής λήψη αντισυλληπτικών, μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη. Η αίσθηση μου είναι ότι μάλλον δεν είστε έγκυος αλλά προσέχετέ το.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v