50χρονη έγινε παρένθετη στο μωρό της κόρη της και θα γεννήσει την εγγονούλα της!

50χρονη έγινε παρένθετη στο μωρό της κόρη της και θα γεννήσει την εγγονούλα της!

Mια μητέρα 8 παιδιών, η 50χρονη Chalise Smith, αποφάσισε να κάνει στην μεγάλη της κόρη, Μunoz, το πιο όμορφο δώρο: αυτό της μητρότητας. Προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη στο... εγγονάκι της και τώρα είναι έγκυος.

Η Munoz έχει ήδη ένα αγοράκι, αλλά καθώς πάσχει από ενδομητρίωση και μια αυτοάνοση ασθένεια, δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί. Για να μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί έκανε εξωσωματική. Η εγκυμοσύνη της κυλούσε ομαλά μέχρι που έφτασε στις 30 εβδομάδες και διαγνώστηκε με τη νόσο Sjögren - μια πάθηση που αναγκάζει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτίθεται λανθασμένα σε υγιή κύτταρα μέσα στο σώμα. Η διαταραχή μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση του αίματος στις εγκύους και τελικά να οδηγήσει σε αποβολή.

«Ήμουν συντετριμμένη. Ήταν πάντα το όνειρό μου να έχω μια μεγάλη οικογένεια από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι», είπε.

Τότε η μητέρα της σκέφτηκε σοβαρά να τη βοηθήσει μέσω της παρένθετης μητρότητας και της το πρότεινε. Αφού η οικογένεια το συζήτησε ενδελεχώς, η Smith μπήκε στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης παρά την ηλικία της.

«Σοκαρίστηκα τόσο πολύ όταν η μητέρα μου προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη στο μωρό μου», δήλωσε η Munoz. «Πάντα με υποστήριζε σε όσα θέλω να κάνω. Ξέρω ότι όλες της οι εγκυμοσύνες πήγαν τέλεια και ότι είναι εξαιρετικά υγιής, οπότε δεν αμφιβάλλω ότι όλα θα πάνε καλά».

Η Smith πρόκειται να γεννήσει την εγγονούλα της τον επόμενο μήνα. «Νομίζω ότι το αποκορύφωμα της όλης εμπειρίας της παρένθετης μητρότητας θα είναι να δω το πρόσωπο της κόρης μου να λάμπει καθώς θα καλωσορίζει τη δική της κόρη στον κόσμο μαζί μου. Το λαχταρούσε τόσο πολύ αυτό, η χαρά της θα γεμίσει την καρδιά μου».

Πηγή: nypost.com

v