Δεν τους άφησαν να μπουν στο μαιευτήριο και ανέβηκαν σε γερανό για να δουν το μωρό!

Δεν τους άφησαν να μπουν στο μαιευτήριο και ανέβηκαν σε γερανό για να δουν το μωρό!

Λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας της Covid-19, οι συγγενείς και οι φίλοι μιας 25χρονης μητέρας δεν μπορούσαν να την επισκεφτούν στο δωμάτιο του μαιευτηρίου για να γνωρίσουν τη νεογέννητη μπέμπα της. Αυτό ωστόσο, δεν τους εμπόδισε να καλωσορίσουν το μωράκι με τον πιο ευφάνταστο και κινηματογραφικό τρόπο.

Καπνογόνα, συνθήματα και πανό. Το σκηνικό έξω από ιδιωτική κλινική στη Δράμα θύμιζε ταινία καθώς η οικογένεια και οι φίλοι της νεαρής μητέρας επιστράτευσαν...γερανό για να μπορέσουν να τη δουν από το παράθυρο. 

Μάλιστα, χειριστής του γερανού ήταν ο παππούς της νεογέννητης μπέμπας! Η 25χρονη που είχε γεννήσει πριν από λίγες ώρες δεχόταν τις φροντίδες του νοσηλευτικού προσωπικού και ετοιμαζόταν να πάρει αγκαλιά την μπέμπα της, όταν η έκπληξη ήρθε… εξ ουρανού!

Δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «συνεργός» σε αυτή την ευχάριστη έκπληξη ήταν ο σύζυγός της. Εκείνη ωστόσο, δεν είχε καταλάβει τίποτα! «Ήρθαν εσκεμμένα εκείνη την ώρα να μου μετρήσουν την πίεση και το οξυγόνο για να είμαι απασχολημένη. Ο σύζυγός μου είχε κλείσει και τις κουρτίνες -καθώς ήταν όλα προμελετημένα, και τη στιγμή που μιλούσα με τη μαία, ακούω απ’ έξω μουσική, τραγούδια, κόρνες και φωνές. Ανοίγουν την κουρτίνα, με πηγαίνουν με το κρεβάτι μου δίπλα στο παράθυρο, μου φέρνουν τη μικρή αγκαλιά και βλέπω τα αγαπημένα μου πρόσωπα πάνω σε ένα καλάθι γερανού».

Ο παππούς πήρε δραστικά μέτρα για να δει την εγγονή του και υλοποίησε την ιδέα της παιδικής φίλης της 25χρονης!

Πηγή: protothema.gr

v