Έχασε τη ζωή του βρέφος 3 μηνών - το είχε εγκαταλείψει η μαμά του 

Έχασε τη ζωή του βρέφος 3 μηνών - το είχε εγκαταλείψει η μαμά του

Συγκλονισμένη είναι η Τουρκία με την μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της σε μια βαλίτσα. Παρόλο που το μωρό βρέθηκε από περαστικούς και έδειχνε να ξεπερνά τα προβλήματά της υγείας του, τελικά κατέληξε προκαλώντας θλίψη σε ολόκληρη τη χωρά. 

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κυκλοφορεί με μία βαλίτσα-τρόλεϊ, μέσα στην οποία, όπως αποδείχθηκε, βρισκόταν το μωράκι της, πήγε σε ερημική τοποθεσία και πέταξε κυριολεκτικά το παιδάκι σε ένα οικόπεδο.

Για καλή του τύχη, εντοπίστηκε από διερχόμενους, και παρότι είχαν περάσει πολλές ώρες, βρισκόταν εν ζωή μεν, σε κακή κατάσταση δε.

Το μωρό διακομίσθηκε σε νοσοκομείο κι έδειχνε να ξεπερνά τον κίνδυνο, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και περισσότερο απ' όλους σε μία διασώστρια, η οποία όχι μόνο ήθελε να υιοθετήσει το μωρό, αλλά το θήλαζε κιόλας, προκαλώντας την συγκίνηση της κοινής γνώμης.

Δυστυχώς, η μοίρα του, ήταν προδιαγεγραμμένη. Παρότι το μωρό και βρέθηκε πριν καταλήξει, και η υγεία του παρουσίασε βελτίωση, ξαφνικά επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να πεθάνει βυθίζοντας στο πένθος την κοπέλα που ήθελε να το κρατήσει και να το μεγαλώσει, όσο και στην κοινή γνώμη που είδε άλλο ένα παιδί να πεθαίνει απόρροια της κτηνώδους συμπεριφοράς των γονιών του. Όσο για τη μητέρα, συνελήφθη και θα φυλακιστεί.

Πηγή: reader.gr

v