15χρονος κατήγγειλε ότι τον δέρνουν οι γονείς του - συνελήφθη η μητέρα του

15χρονος κατήγγειλε ότι τον δέρνουν οι γονείς του - συνελήφθη η μητέρα του

Ένας 15χρονος απομάκρυναν οι τοπικές αρχές από το οικογενειακό του περιβάλλον, έπειτα από καταγγελία που κατάθεσε ο ίδιος κατά των γονιών του, κατηγορώντας τους για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του. 

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία χθες, μετά το τελευταίο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας, η οποία κατάγεται από την Αλβανία και ζει στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε χθες κατ’ αρχάς στην δασκάλα του στο ωδείο και στη συνέχεια στους αστυνομικούς, η 38χρονη μητέρα του νωρίτερα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, τον χαστούκισε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι και ο πατέρας του έχει επιδείξει στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά εναντίον του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας, ενώ, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ο πατέρας δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Ο 15χρονος απομακρύνθηκε προσωρινά από το οικογενειακό περιβάλλον του και προσωρινά φιλοξενείται στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ελλείψει άλλων κατάλληλων δομών. Αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ θα ακολουθήσει έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες για την εξακρίβωση των συνθηκών διαβίωσής του δίπλα στους γονείς του.

Πηγή: ert.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v