Μπόμπιρας 15 μηνών βοηθάει τη μαμά του στο χωράφι σαν αληθινός αγρότης!

Μπόμπιρας 15 μηνών βοηθάει τη μαμά του στο χωράφι σαν αληθινός αγρότης!

Η Mikelann Mollman, 31 ετών, από τη Μοντάνα της Αμερικής έχει εντυπωσιαστεί από το πόσο πρόθυμο είναι το 15 μηνών μωρό της να τη βοηθάει με τις αγροτικές δουλειές και λέει πως είναι ο καλύτερος βοηθός που θα μπορούσε να έχει.

«Έρχεται μαζί μου κάθε μέρα για να ταΐσω τις αγελάδες και είναι πραγματικά ο καλύτερος βοηθός που θα μπορούσα να έχω. Ο πατέρας του δουλεύει απ' το πρωί στο κατάστημα σιδηρικών που έχουμε και έτσι ο Whitaker μένει μαζί μου όσο εγώ δουλεύω στη φάρμα.

Παρακολουθεί ό,τι κάνω και προσπαθεί να με αντιγράψει. Μαθαίνει πολλά πράγματα και γρήγορα. Του αρέσει να μαζεύει σανό, αλλά η αγαπημένη του δραστηριότητα είναι να μαζεύει τα αυγά από τις κότες μας. Στην αρχή τα έριχνε στον κουβά και έσπαγαν, αλλά τώρα έχει μάθει να τα τοποθετεί απαλά ή να μου τα δίνει, και κάθε πρωί μαζεύει 18 έως 24.

Του αρέσει επίσης, να ελέγχει αν όλα έχουν γίνει σωστά! Τριγυρνάει με έναν κουβά που είναι μεγαλύτερος από το μπόι του και επιβλέπει όσα κάνω. Είναι απλά υπέροχος!», δήλωσε περήφανη η μαμά του.

Πρόσθεσε ακόμη, ότι ο μικρός της αγαπάει πολύ τα ζώα και τα μιμείται καθώς τριγυρνάει στο αγρόκτημα. «Μουγκρίζει στις αγελάδες και τα αγαπημένα του ζώα είναι οι κότες και τα γουρούνια. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μια μέρα μπορούσε να πει τα ονόματα κάθε ζώου, καθώς είναι ήδη σε θέση να αναγνωρίσει το καθένα από αυτά αν του πω τα ονόματα».

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v