12χρονη κατήγγειλε ότι την έδειρε η μητέρα της - Συνελήφθη η μητέρα

12χρονη κατήγγειλε ότι την έδειρε η μητέρα της - Συνελήφθη η μητέρα

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Κρήτη, αλλά αυτή τη φορά η εξέλιξή του ήταν τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες! Ο λόγος για ένα 12χρονο κορίτσι που κατήγγειλε στις αρχές ότι την έδειρε η μητέρα της, με αποτέλεσμα να κινητοποίησε τις αρχές στο Ηράκλειο και η υπόθεση να φτάσει μέχρι τις Δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, μετά την καταγγελία της κόρης της, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου αρνήθηκε όσα της καταλογίζει η κόρη της. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως όχι μόνο δεν την έδειρε αλλά η κόρη της ήταν εκείνη που της επιτέθηκε. 

Παρόλα αυτά, ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση και εξύβριση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Η 43χρονη ζήτησε αναβολή και η δίκη θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου. 

Οι αρχές έδωσαν εντολή να εξεταστούν από ιατροδικαστή τόσο η μητέρα, όσο και η 12χρονη κόρη της και ο ιατριδκαστής διαπίτωσε πως το κορίτσι δεν έχει κανένα σημάδι, ενώ η μητέρα φέρει δύο εκδορές. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v