Ιδέες για χειροποίητες λαμπάδες που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά

Ιδέες για χειροποίητες λαμπάδες που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά

Αν αγαπάτε τις χειροτεχνίες και προτιμάτε να φτιάχνετε κάτι με τα χεράκια σας αντί να το αγοράζετε, τότε είναι θα ενθουσιαστείτε κι εσείς, όσο εμείς, με τις παρακάτω λαμπάδες. Με λίγο μεράκι και τα σωστά υλικά, δεν θα δυσκολευτούμε να τις φτιάξουμε βάζοντας πάντα τη δική μας, προσωπική πινελιά.

Λαμπάδα με γυάλινες χάντρες

Άκρως χαριτωμένη και κοριτσίστικη! Στο imaginehearts.com βρήκαμε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο θα δείτε αναλυτικά πώς να φτιάξετε τη λαμπάδα, αλλά και μία όμορφη ασορτί συσκευασία με μονόγραμμα.

Λαμπάδα... οικολογική και παραδοσιακή!

Με λινάτσα, σπάγκο και ένα αγαπημένο σύμβολο μπορείτε να φτιάξετε μια υπέροχη λαμπάδα, καλύτερη κι από αγοραστή! Ακολουθήστε τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο, προσθέτοντας, φυσικά, και τις δικές σας προσωπικές πινελιές. 

Λαμπάδα με λεβάντα

Μία πρωτότυπη και... μυρωδάτη ιδέα είναι η αυτή που είδαμε στο παρακάτω βίντεο με βασικό συστατικό της λαμπάδας μας να είναι η λεβάντα! Αν μη τι άλλο, θα εντυπωσιάσετε. 

Λαμπάδα μπαλαρίνα

Minimal και πανέμορφη! Γεγονός είναι ότι για το σχέδιο του προσώπου της μπαλαρίνας πρέπει να «πιάνουν» λίγο τα χέρια σας. Γι’ αυτό μην το ξεκινήσετε αν δεν έχετε πρώτα πειραματιστεί καλά στο χαρτί. Κατά τα άλλα, λίγο τούλι, λίγη ροζ κορδέλα και κόλλα είναι ό,τι χρειάζεστε για να την ολοκληρώσετε.

Βρήκαμε τη φωτογραφία αυτής της λαμπάδας στο Pinterest.

Λαμπάδα κοάλα (και ακόμα 3 σχέδια)

Στο παρακάτω βίντεο θα πάρετε ιδέες για πρωτότυπες λαμπάδες (και για όλες τις ηλικίες!) με τη χρήση λίγων μόνο υλικών όπως κορδέλες, ξύλινα παιχνίδια που έχετε σπίτι, κουμπιά και σπάγκο. 

v