«Είμαι μανιακή με την καθαριότητα - δεν κοιμάμαι αν δεν είναι όλα στην εντέλεια»

«Είμαι μανιακή με την καθαριότητα - δεν κοιμάμαι αν δεν είναι όλα στην εντέλεια»

Μια μαμά δύο παιδιών δηλώνει μανιακή με την καθαριότητα και ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν είναι όλα στο σπίτι τακτοποιημένα και καθαρά.

Προκειμένου πετύχει τον στόχο της, ξυπνάει καθημερινά στις 6 το πρωί! Ανάμεσα στην προετοιμασία του πρωινού και του μεσημεριανού γεύματος, η Laura, από το Newport της Νότιας Ουαλίας, σκουπίζει, πλένει, σιδερώνει και τακτοποιεί τα πάντα σε όλα τα δωμάτια. 

Η καθαριότητα του σπιτιού τής παίρνει από 2 έως 5 ώρες κάθε μέρα, αλλά όπως λέει αξίζει τον κόπο καθώς νιώθει τεράστια ικανοποίηση μετά. Τα διάφορα hacks που προτείνει στην πλατφόρμα του Tik Tok τής έχουν εξασφαλίσει εκατομμύρια ακολούθους. Ορισμένοι μάλιστα, την αποκαλούν «βασίλισσα της καθαριότητας»!

«Είμαι μανιακή με την καθαριότητα και την οργάνωση. Είναι σαν εθισμός. Νιώθω ευτυχισμένη όταν καθαρίζω και δίνω συμβουλές καθαριότητας σε άλλες νοικοκυρές. Δεν φοβάμαι να δείξω στους ανθρώπους το χάος που επικρατεί στο σπίτι μου και πώς το μετατρέπω σε τάξη. Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είμαι γρήγορη και να περνάω χρόνο με τα παιδιά και τον άντρα μου», δήλωσε ενώ πρόσθεσε ότι ανακάλυψε την εμμονή που έχει με την καθαριότητα σε ηλικία μόλις 11 ετών.

«Ενώ τα περισσότερα παιδιά αποφεύγουν να βοηθήσουν τη μαμά ή τη γιαγιά τους με τις δουλειές του σπιτιού, εγώ από μικρή προσφερόμουν να το κάνω. Είχε και η μαμά μου εμμονή με την καθαριότητα. Ήθελε τα πάντα να είναι πεντακάθαρα».

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v