3χρονη χτυπήθηκε σοβαρά από μοτοσικλέτα ενώ περπατούσε στο πάρκο με τη μαμά της

3χρονη χτυπήθηκε σοβαρά από μοτοσικλέτα ενώ περπατούσε στο πάρκο με τη μαμά της

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή στην Ιρλανδία, όταν ένα 3χρονο κοριτσάκι χτυπήθηκε σοβαρά από μοτοσυκλέτα ενώ περπατούσε στο πάρκο με την οικογένειά της.

Η μητέρα της, Sarah Lewis, δήλωσε ότι η κόρη της ζει από θαύμα και εμφανιζόμενη στην εκπομπή Claire Byrne Live του RTE One χθες το βράδυ, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν ενώ δεν κατάφερε να κρύψει την οργή της για τον μοτοσικλετιστή, ο οποίος εξαφανίστηκε με τον συνεπιβάτη του αμέσως μετά το ατύχημα.

Όπως εξήγησε η Lewis στην παρουσιάστρια, η ίδια είχε βγει να κάνει βόλτα το μεσημέρι μαζί με τα δυο παιδιά της και την μητέρα της, όταν παρατήρησαν δύο νεαρούς να επιβαίνουν σε μια μοτοσικλέτα scrambler και να κόβουν βόλτες με ταχύτητα μέσα στο πάρκο.

«Η μαμά μου σχολίασε ότι έτσι όπως πάνε θα χτυπήσουν κάποιον και δυστυχώς λίγο μετά έπεσαν πάνω στη Holly η οποία έπεσε με το πρόσωπο στο έδαφος. Η μοτοσικλέτα πέρασε πάνω από την πλάτη της, τον ώμο της και το κεφάλι της. Ήταν ξαπλωμένη εκεί για λίγα λεπτά. Πάγωσε το αίμα μου απ' τον φόβο! Ένας από τους νεαρούς έπεσε από το scrambler, αλλά ανέβηκε ξανά και μαζί με τον οδηγό εξαφανίστηκαν. Ούτε που γύρισαν να κοιτάξουν πίσω τους τι έκαναν στο παιδί μου!», είπε.

Η μικρή Holly, εν τω μεταξύ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε με σπασμένο ώμο και πολλά κοψίματα και μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα της. Ευτυχώς, όμως είναι ζωντανή και θα γίνει γρήγορα καλά.

Πηγή: independent.ie

v