Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο - το τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο

Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο - το τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο

Μια μαμά προειδοποιεί τους άλλους γονείς να είναι επιφυλακτικοί με τα σκυλιά, ακόμα κι αν πρόκειται για τα αγαπημένα τους κατοικίδια μετά από επίθεση που δέχτηκε ο 2χρονος γιος της από τον σκύλο τους.

Το αγοράκι έπαιζε μαζί με τα αδέρφια του στο σαλόνι ενώ ο σκύλος κοιμόταν στον καναπέ. Δίπλα βρισκόταν και ο μπαμπάς της οικογένειας, ο οποίος πρόσεχε τα παιδιά. Ωστόσο, όταν πήγε για λίγα λεπτά μέχρι την κουζίνα, άκουσε τον μικρό να ουρλιάζει από τον πόνο. Έτρεξε στο σαλόνι και τον είδε αιμόφυρτο στο χαλί.

Όπως φαίνεται, ο σκύλος τού επιτέθηκε και τον δάγκωσε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Σύμφωνα με τους γονείς του παιδιού, παραλίγο να του κόψει τη μύτη παρόλο που ο δίχρονος με τον σκύλο του σπιτιού ήταν οι «καλύτεροι φίλοι».

 

Η οικογένεια δεν αποχωρίστηκε τον σκύλο αλλά, όπως λέει η μητέρα του μικρού, δεν θα τον εμπιστευτεί ξανά μόνο με κάποιο από τα παιδιά της. Οι φωτογραφίες που κοινοποίησε ήταν σοκαριστικές και με αυτές θέλει να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους γονείς που έχουν κατοικίδιο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Πηγή: mirror.co.uk

v