Μπορώ να κάνω παιδί με εξωσωματική αν έχω μπει στην κλιμακτήριο;

Μπορώ να κάνω παιδί με εξωσωματική αν έχω μπει στην κλιμακτήριο;

Ερώτηση:
Έχω μπει στην κλιμακτήριο από τα 44 από τον Δεκέμβριο που μου σταμάτησε η περίοδος. Μπορώ να κάνω παιδί με εξωσωματική;
Απάντηση:

Κάθε γυναίκα σήμερα μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορεί να κάνει τα παιδιά της μέχρι τα 50 έτη της ζωής της που επιτρέπει ο νόμος. Το θέμα είναι σύνθετο γι' αυτό χρειάζεται μία συζήτηση εκτενή που ξεφεύγει από τα πλαίσια της διαδικτυακής συμβουλής.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v