2χρονος συνόδευσε τη μαμά του στην εκκλησία για να παντρευτεί τον μπαμπά του

2χρονος συνόδευσε τη μαμά του στην εκκλησία για να παντρευτεί τον μπαμπά του

Κάθε ζευγάρι περιμένει πώς και πώς την ημέρα του γάμου του για να γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα την καινούρια του κοινή ζωή. Για την Mihelich και τον Bobby, όμως, ο γάμος τους ήταν ακόμα πιο ξεχωριστός, καθώς τους συνόδευσε στην εκκλησία το δίχρονο αγοράκι τους, το οποίο όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση.

Ο μικρούλης Pierson περίμενε την άφιξη της μητέρας του στο πλευρό του πατέρα του και μόλις την είδε έβγαλε ένα επιφώνημα και έτρεξε γρήγορα προς το μέρος της. Ήταν μια αξιαγάπητη και αξιολάτρευτη στιγμή που κατέγραψε ο φωτογράφος του ζευγαριού.

«Όταν με είδε έβγαλε μια κραυγούλα και μου φώναξε ''Γεια σου μαμά!''. Έτρεξε προς το μέρος μου και με συνοδεύεσε. Ήταν η πιο όμορφη στιγμή! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το συναίσθημα!», είπε η Mihelich, η οποία μοιράστηκε τη συγκεκριμένη στιγμή στο Instagram την περασμένη εβδομάδα!

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να εμπιστευτεί μάλιστα στο δίχρονο αγοράκι τις βέρες, κάτι το οποίο έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία! Ο Pierson συνέχισε τη διασκέδαση και μετά τον γάμο των γονιών του στη δεξίωση, δείχνοντας τις χορευτικές του ικανότητες στους καλεσμένους.

Πηγή: goodmorningamerica.com

v