«Κοιμόμουν με τη μαμά μου μέχρι τα 12 και θα κάνω το ίδιο με τα παιδιά μου»

«Κοιμόμουν με τη μαμά μου μέχρι τα 12 και θα κάνω το ίδιο με τα παιδιά μου»

Η Leanna Allen είναι μαμά τριών παιδιών και γνωστή για τις συμβουλές που δίνει σε γονείς στην πλατφόρμα του Tik Tok. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, φαίνεται πως προκάλεσε… θύελλα αντιδράσεων όταν έθιξε το θέμα της συγκοίμησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Leanna ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία μοιράζεται το κρεβάτι της με το μικρότερο παιδί της, σχολιάζοντας πως η ίδια κοιμόταν με την μητέρα μέχρι τα 12 και το ίδιο σκοπεύει να κάνει με τα παιδιά της! Αφορμή για τη συγκεκριμένη ανάρτηση στάθηκαν προηγούμενα επικριτικά σχόλια που είχε δεχθεί η μαμά των 3 παιδιών σχετικά με τη συγκοιμίση. 

Παρά την υποστήριξη που έλαβε η μητέρα των 3 παιδιών από τους πολλούς ακολούθους της, δεν έλειψαν κι εκείνοι που έσπευσαν να αστειευτούν και να την επικρίνουν τόσο για το ότι κοιμόταν με την μαμά της μέχρι τα 12, όσο και για το ότι σκοπεύει να κάνει το ίδιο και με τα παιδιά της. 

Παρόλα αυτά, η Leanna  δε φαίνεται να πτοείται και εξακολουθεί στηρίζει την επιλογή της. Εξάλλου, το θέμα της συγκοίμησης είναι εντελώς υποκειμενικό. Κάθε μαμά κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για την οικογένειά της χωρίς να είναι υποχρεωμένη να δίνει εξηγήσεις για τις επιλογές και τις αποφάσεις της. 

Πηγή: thesun.co.uk

v