19χρονη με σπάνιο σύνδρομο μοιάζει με... μικρό παιδάκι!

19χρονη με σπάνιο σύνδρομο μοιάζει με... μικρό παιδάκι!

Η 19χρονη Aboli από την Ινδία είναι μόλις 1 μέτρο και συχνά πέφτει θύμα bullying καθώς την μπερδεύουν με μικρό παιδί λόγω του ύψους της. H ίδια δεν δίνει σημασία στα κακόβουλα σχόλια και, παρά τα προβλήματα υγείας της, παλεύει να εκπληρώσει τα όνειρά της.

Η 19χρονη κοπέλα διαγνώστηκε με νεφρική ραχίτιδα, ένα σύνδρομο που παραμορφώνει τα οστά και προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια, όσο ήταν ακόμα μωρό. Επιπλέον, γεννήθηκε χωρίς ουροδόχο κύστη και πρέπει να φοράει καθημερινά πάνα ενώ δεν μπορεί να περπατήσει λόγω της καθυστερημένης ανάπτυξής της.

Παρά το γεγονός ότι δέχεται συχνά Bullying από τότε που μοιράστηκε την ιστορία της στο διαδίκτυο, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει ούτε τη γνώμη των άλλων ούτε την κατάσταση της υγείας της να βάλουν φρένο στις φιλοδοξίες της. 

«Μου λένε πως επειδή είμαι μικροκαμωμένη δεν μπορώ να πετύχω τίποτα στη ζωή μου. Θέλω να γίνω ηθοποιός και λατρεύω να χορεύω και να τραγουδάω. Δεν θα αφήσω τίποτα και κανέναν να μπει εμπόδιο στα όνειρά μου», λέει αποφασισμένη η 19χρονη και προσθέτει: 

«Η ασθένειά μου είναι πολύ σπάνια αλλά τουλάχιστον ζω - οι περισσότεροι άνθρωποι που γεννήθηκαν με το σύνδρομο που έχω δεν κατάφεραν να επιβιώσουν κι αυτό, για μένα, είναι ένα σημάδι. Η καθημερινότητά μου είναι δύσκολη. Γεννήθηκα χωρίς ουροδόχο κύστη και έκανα μια επέμβαση στη μέση ώστε να βγαίνουν τα ούρα μου, με αποτέλεσμα να φοράω συνεχώς μια πάνα στη μέση η οποία μπορεί να βραχεί ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορώ να οδηγήσω, δεν μπορώ να μπω σε πολλά μέρη γιατί με μπερδεύουν με νήπιο λόγω του ύψους μου ενώ τα κόκκαλά μου ασθενούν μέρα με τη μέρα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περπατήσω εδώ και λίγο καιρό». 

Ωστόσο, η αναποφασιστικότητα της είναι πιο δυνατή από όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Πρόσφατα η κοπέλα συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό ταλέντων όπου επιλέχθηκε ως μία από τους φιναλίστ και το μόνο που θέλει είναι να γίνει διάσημη όχι λόγω του ύψους της, αλλά λόγω των ταλέντων της στην υποκριτική και το τραγούδι. 

Η κοπέλα είναι και φοιτήτρια κι έχει μεγάλη υποστήριξη από την οικογένειά της ενώ έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 6.000 ακόλουθους στο Instagram. Όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει τα όνειρά της βάζοντας στην άκρη όσα (και όσους) προσπαθούν να την κρατήσουν πίσω.

Πηγή: thesun.co.uk

v