7χρονος πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια - είχε σπασμούς και υψηλό πυρετό

7χρονος πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια - είχε σπασμούς και υψηλό πυρετό

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα παιδί 7 ετών έχασε τη ζωή του ξαφνικά. Ο μικρός δεν πρόλαβε καν να νοσηλευτεί και άφησε την τελευταία του πνοή στα εξωτερικά ιατρεία, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, ο 7χρονος έφτασε στα επείγοντα τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης με υψηλό πυρετό, σπασμούς και ακαμψία στα άκρα. Οι γιατροί τον εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι είχε χαμηλό αιματοκρίτη, ενώ λέγεται ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων έπαθε ανακοπή.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες επί 2,5 ώρες για να κρατήσουν το παιδί ζωντανό. Του έκαναν καρδιαναπνευστική αναζωογόνηση και οι εντατικολόγοι τον διασωλήνωσαν. Δυστυχώς, όμως, το παιδί δεν τα κατάφερε.

Ο 7χρονος  δεν νοσηλευόταν προηγουμένως αλλά είχε επισκεφτεί ιδιώτες γιατρούς. Στη σορό του θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το δεύτερο τραγικό περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες μέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού, το οποίο έφυγε το ίδιο ξαφνικά με τον 7χρονο.

Πηγή: ethnos.gr

v