Πανύψηλο κοριτσάκι 1,5 ετών μοιάζει ήδη με… 3χρονο!

Πανύψηλο κοριτσάκι 1,5 ετών μοιάζει ήδη με… 3χρονο!

Μία μαμά, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί πως η μόλις 18 μηνών κορούλα της είναι τόσο ψηλή και μεγαλόσωμη, που όσοι τη βλέπουν νομίζουν πως έχει κλείσει ήδη τα 3!

Το βίντεο της Katie το είδαν πάνω από 28.000 άνθρωποι οι οποίοι εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους για το κοριτσάκι, ενώ η μητέρα της εξήγησε ότι βαρέθηκε να της λένε πως το ύψος της κόρης της είναι «αφύσικο». 

«Είναι 18 μηνών και είναι ένα ψηλό κορίτσι. Δεν υπάρχει κάτι κακό σ’ αυτό. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί την σχολιάζουν διαρκώς κάποιοι άνθρωποι - ό,τι κι αν λένε, όμως, δεν πρόκειται να συρρικνωθεί!», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Πολλοί ακόλουθοί της έσπευσαν να την υποστηρίξουν επισημαίνοντας πως η κόρη της είναι τέλεια και δεν πρέπει να ακούει κανέναν. Κάποιοι  άλλοι, πρόσθεσαν πως και τα δικά τους παιδιά είναι εξίσου ψηλά και συχνά προκαλούν αρνητικά σχόλια.

Η Katie με τη σειρά της απάντησε πως μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό και πως δεν υπάρχουν «κανονικά» ή «αφύσικα» μεγέθη. «Αν σας πουν πως το παιδί σας έχει κάποιο πρόβλημα επειδή είναι φαίνεται μεγαλύτερο ή μικρότερο από την ηλικία του, απαντήστε του πως ούτε οι ενήλικες είναι όλοι ίδιοι. Κάποιοι μικροδείχνουν και άλλοι μοιάζουν μεγαλύτεροι απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα». 

Πηγή: thesun.co.uk

v