Μαμά σπουδάζει νοσηλευτική για να μπορεί να φροντίζει η ίδια τον άρρωστο γιο της

Μαμά σπουδάζει νοσηλευτική για να μπορεί να φροντίζει η ίδια τον άρρωστο γιο της

Το να είσαι μαμά ενός άρρωστου παιδιού είναι τεράστια δοκιμασία. Καθημερινά πρέπει να είσαι δυνατή για χάρη του και έτοιμη να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε νέα πρόκληση παρουσιαστεί στο δύσκολο ταξίδι σου. Η Kadijah Keys το γνωρίζει καλά αυτό, αλλά αρνείται να το βάλει κάτω! Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να σπουδάσει νοσηλευτική προκειμένου να φροντίζει αποκλειστικά εκείνη τον γιο της.

Η Kadijah Keys ήταν έγκυος σε δίδυμα, αλλά στις 22 εβδομάδες έσπασαν τα νερά της. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν τα μωράκια της, αλλά δυστυχώς, το ένα πέθανε δύο εβδομάδες μετά την γέννησή του.

Το αγοράκι που επέζησε, ο Amir, πάλεψε με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή. Πέρασε 13 μήνες στη ΜΕΝΝ και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. 

Λίγο καιρό μετά οι γιατροί ενημέρωσαν την Keys ότι έπρεπε να βρει μια αποκλειστική νοσοκόμα να φροντίζει τον γιο της, όταν θα έπαιρνε εξιτήριο. Κάτι που αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο και που την οδήγησε στο να πάρει μια πολύ μεγάλη απόφαση: να γίνει η ίδια νοσοκόμα!

Ο Amir, που τώρα είναι 1 έτους, χρειάζεται τουλάχιστον 16 ώρες φροντίδας την ημέρα.

«Είχα πει στον εαυτό μου ότι στην περίπτωση που δεν έβρισκα νοσοκόμα, θα γινόμουν μία. Παρακολουθώ μαθήματα στη σχολή δύο ημέρες στην εβδομάδα και κάνω ό,τι περνάει απ' το χέρι μου για να μπορέσω να φέρω το μωρό μου σπίτι. Θα γίνω η νοσοκόμα του. Θα κάνω τα πάντα για εκείνον».

Πηγή: wcpo.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v