Ν. Πορτοκάλογλου: «το ότι παντρεύτηκα μικρός είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα»

Ν. Πορτοκάλογλου: «το ότι παντρεύτηκα μικρός είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα»

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάνοντας λόγο για την 40 ετών καριέρα του, την οικογένειά του αλλά και την εκπομπή «Μουσικό Κουτί» που παρουσιάζει με τη Ρένα Μόρφη στην ΕΡΤ.

Όσον αφορά την οικογένειά του, ο γνωστός ερμηνευτής και ευτυχισμένος μπαμπάς και πλέον παππούς, ανέφερε πως η κόρη του ήρθε στον κόσμο 11 χρόνια μετά τη γέννηση του γιου του. «Είχαμε πάρει απόφαση ότι δεν θα κάνουμε δεύτερο παιδί και ήρθε με το έτσι θέλω».

Επιπλέον, τόνισε τον ρόλο που παίζει η οικογένειά του στη ζωή του, αναφέροντας πως δεν μετάνιωσε ποτέ που παντρεύτηκε νέος. 

«Η οικογένειά μου είναι για μένα ο μεγαλύτερος θησαυρός και η πιο μεγάλη επιτυχία μου. Η σύζυγός μου μου κάνει αμείλικτη κριτική. Είμαι από τους βιαστικούς που παντρευτήκαμε στα 25. Του χρόνου θα κλείσουμε 40 χρόνια γάμου. Το ότι παντρεύτηκα μικρός είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα. Χωρίς κανένα δισταγμό», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναφέρθηκε επίσης, στην μεγάλη απώλεια, αυτή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο, όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις κι εσύ και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Θυμάμαι πολύ καλά πως την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη, συνέβη, γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε, μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε μία φάση ωριμότητας, που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε, έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά. Μου λείπει πολύ», τόνισε.

Τέλος, μίλησε για την εκπομπή «Μουσικό Κουτί» που παρουσιάζει με τη Ρένα Μόρφη στην ΕΡΤ. «Αμέσως μετά την καραντίνα, ήρθε η πρόταση από τον Κωνσταντίνο Ζούλα από την ΕΡΤ για μια μουσική εκπομπή. Στην αρχή, την αντιμετώπισα αρνητικά, σκέφτηκα "πού πάω να μπλέξω;". Θα είχα τον Χατζηνικολάου να μου λέει ότι του έφαγα τη δουλειά. Είναι μια περιπέτεια συναρπαστική», δήλωσε.

Πηγή: protothema.gr

v