16χρονος πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια - είχε υψηλό πυρετό

16χρονος πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια - είχε υψηλό πυρετό

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το νησί της Ρόδου μετά την είδηση ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λευτέρης, ένα 16χρονο αγόρι, από υψηλό πυρετό. 

Πρόκειται για τον Λευτέρη Αγρέλλη, γιο του Γιώργου Αγρέλλη, πρώην προέδρου του σωματείου εργαζομένων στον Δήμο Καμείρου, πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Απολλώνων και δημοτικό υπάλληλο του Δήμου Ρόδου, ο οποίος ανήγγειλε το θλιβερό γεγονός, ραγίζοντας καρδιές.

Ο 16χρονος Λευτέρης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr, εισήχθη αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό.

Tη Δευτέρα ο Λευτέρης πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά το ίδιο βράδυ εισήχθη εκτάκτως ξανά, επειδή η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, με κύριο χαρακτηριστικό τον υψηλό πυρετό και πάλι.

Δόθηκε εντολή από τους γιατρούς και σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του σήμερα.

Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το 16χρονο αγόρι αναμένεται να προσδιοριστούν επίσημα έπειτα από την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων, μέσα στις επόμενες ώρες. Όπως ανακοίνωσε οικογένεια, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Απολλώνων.

Το μήνυμα του πατέρα που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο διαδίκτυο ραγίζει καρδιές: «Καλό σου ταξίδι άγγελέ μου, θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα».

Πηγή: iefimerida.gr

v