6χρονος με αυτισμό πέρασε τα πιο μοναχικά γενέθλια - πήγε μόνο 1 παιδί στο πάρτι του

6χρονος με αυτισμό πέρασε τα πιο μοναχικά γενέθλια - πήγε μόνο 1 παιδί στο πάρτι του

Τα παιδικά πάρτι σκορπίζουν χαρά και κάνουν την ημέρα γενεθλίων των παιδιών ακόμα πιο ξεχωριστή. Ένα αγοράκι ωστόσο, πέρασε τη γιορτή του μοναχικά καθώς στο πάρτι του εμφανίστηκε μόνο ένας συμμαθητής του.

«Ο γιος μου έχει αυτισμό. Είναι το διαφορετικό παιδί στην τάξη του. Προσκαλέσαμε όλους τους συμμαθητές του στο πάρτι γενεθλίων του σήμερα και μόνο ένα παιδί εμφανίστηκε. Δεν ξέρω τι να πω στον γιο μου και τη μαμά του συμμαθητή του, δεν θέλω να κάνω υποθέσεις. Παρόλα αυτά νιώθω πολύ άδειος» έγραψε στο Twitter ο μπαμπάς του 6χρονου Max.

Ο Max ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το πάρτι γενεθλίων του, καθώς δύο εβδομάδες πριν, είχε πάει στο πάρτι ενός συμμαθητή του και είχε περάσει καταπληκτικά. Στη δική του γιορτή όμως όλα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Ήταν υποτονικός και στενοχωρημένος. «Δεν μπορεί να εκφράσει λεκτικά αυτό που σκέφτεται», είπε ο πατέρας του.

Το συγκεκριμένο tweet έγινε αμέσως viral και ο μικρούλης Max δέχτηκε ευχές αλλά και πολλά δώρα από χιλιάδες αγνώστους. Μερικοί μάλιστα, τον κάλεσαν στο πάρτι τους και σε αγώνες ποδοσφαίρου! Ένα κέντρο ψυχαγωγίας επίσης, προσφέρθηκε να αναλάβει εκ νέου το πάρτι του.

Η ιστορία πήρε μεγάλες διαστάσεις και φυσικά έφτασε και στους γονείς των παιδιών που δεν πήγαν. Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, είπαν στον πατέρα του Max ότι η ηλεκτρονική πρόσκληση που τους είχε στείλει είχε πάει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία και γι' αυτό δεν κατάφεραν να έρθουν στο πάρτι τους.

Μετά από αυτό το άσχημο περιστατικό, οργανώθηκε πάρτι-έκπληξη στην τάξη του αγοριού από τους δασκάλους τους.

Πηγή: honey.nine.com.au

v