Εδώ και 2 χρόνια δεν κάνουμε σεξ με τον άντρα μου, αν και αγαπιόμαστε πολύ

Εδώ και 2 χρόνια δεν κάνουμε σεξ με τον άντρα μου, αν και αγαπιόμαστε πολύ
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλησπέρα! Με αφορμή μια σχετική ερώτηση, πήρα το θάρρος να στείλω μήνυμα κι εγώ γιατί έχω απαυδήσει! Έχω 2 παιδάκια (η μικρή μας είναι 11 μηνών) και δεν έχουμε σχεδόν καθόλου σεξουαλικές επαφές - έχουμε βρεθεί ερωτικά συνολικά 5 φορές τα τελευταία δύο χρόνια! Για μένα, το σεξουαλικό είναι σημαντικό κομμάτι. Νιώθω ότι μου φταίνε όλα και κυρίως εκείνος! Ό, τι και να κάνει μου φαίνεται λάθος και  γκρινιάζω συνέχεια. Συνήθως με ανέχεται όταν γκρινιάζω αλλά μερικές φορές ξεσπάει κι εκείνος. Γενικά, ενώ αγαπιόμαστε πολύ, γίνονται πολλοί τσακωμούς ανάμεσά μας. Του έχω κάνει πολλές φορές συζήτηση αλλά μου απαντά πως «μια η δουλειά μια τα προβλήματα, δεν είναι κουμπί να το πατάς»! Αποκλείω το να υπάρχει άλλη σχέση - δεν υπάρχει χρόνος άλλωστε! Τα φώτα σας παρακαλώ....πρέπει να επισκεφτούμε κάποιον  ειδικό μαζί; Τι άλλο να κάνω; Τον αγαπάω πολύ....δεν θα ήθελα να μου περάσει όλο αυτό το ερωτικό και στο τέλος να μην τον θέλω καν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Είναι υπέροχο που έχετε έγνοια τόσο για τη σχέση σας όσο και για την επιθυμία σας! Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει αγάπη και όμορφα αισθήματα μεταξύ σας. Αυτό βεβαίως δεν αποκλείει το να υπάρχουν ταυτόχρονα και σημαντικές δυσκολίες. Έχοντας όμως μια καλή βάση, μπορείτε πιο εύκολα να τις προχωρήσετε.

Όπως έχουμε συζητήσει αρκετές φορές, οι σχέσεις έχουν μια συνέχεια και πολλά επίπεδα λειτουργίας. Το σεξουαλικό είναι ένα από αυτά. Δεν ταιριάζει λοιπόν να το δούμε ως ένα αποκομμένο θέμα, αλλά σφαιρικά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα δεδομένα σας άλλαζαν σημαντικά και διαρκώς. Περάσατε τη δεύτερη εγκυμοσύνη σας και αποκτήσατε το μωρό σας. Όλες αυτές οι αλλαγές αλίμονο εάν άφηναν ανεπηρέαστη τη σχέση σας.

Χρειάζεστε χρόνο επεξεργασίας ώστε να αφομοιώσετε τη νέα πληροφορία και να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία. Εάν θέλετε ένας ειδικός θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Να χαίρεστε την οικογένεια σας!

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v