Ζήτησε από την κουνιάδα του να σκεπάζεται όσο θηλάζει - ένιωθε άβολα να τη βλέπει

Ζήτησε από την κουνιάδα του να σκεπάζεται όσο θηλάζει - ένιωθε άβολα να τη βλέπει

Ο δημόσιος θηλασμός εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να προκαλεί... δυσάρεστα συναισθήματα σε κάποιους, με αποτέλεσμα να φέρνουν σε δύσκολη θέση τις μαμάδες με την αρνητική στάση τους. Αυτή η μητέρα ωστόσο, βρήκε έναν πολύ «καυστικό» τρόπο να απαντήσει στα άσχημα σχόλια του γαμπρού της.

«Είχε γενέθλια ο πατέρας μου και μας είχε καλέσει στο σπίτι για δείπνο. Πήρα, λοιπόν, τα παιδιά μου και πήγαμε οικογενειακώς να τον επισκεφτούμε. Όσο ήμασταν εκεί, το μωρό μου πείνασε και προφανώς την θήλασα. Ωστόσο, ο γαμπρός μου μου είπε πως ''τέτοια πράγματα'' τον κάνουν να νιώθουν άβολα και μου ζήτησε να καλυφθώ. Του είπα όχι και κανείς από τους δυο μας δεν έδωσε συνέχεια στη συζήτηση.

Όταν το μωρό μου πείνασε ξανά και ετοιμάστηκα να την θηλάσω πάλι, ο άντρας της αδερφής μου σχολίασε με ύφος ότι δεν ήθελε να βλέπει το στήθος μου ενώ τρώει. Του ζήτησα συγγνώμη και υποσχέθηκα να το σκεπάσω... Και αυτό έκανα σκέπασα με το κουβερτάκι του μωρού το δικό του κεφάλι.»

Κλείνοντας την ιστορία της, η μητέρα είπε ότι νιώθει περήφανη για την πράξη της παρόλο που υπήρξε αγενής απέναντι στον γαμπρό της. Οι χρήστες του φόρουμ έσπευσαν να πάρουν το μέρος της και να τη συγχαρούν για την στάση της, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα «άβολο» όταν τρώει ένα μωράκι.

Πηγή: yahoo.com

v