Μαμά με 12 παιδιά ετοιμάζεται για το 13ο: «τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία»

Μαμά με 12 παιδιά ετοιμάζεται για το 13ο: «τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία»

Μια 33χρονη μαμά από την Αμερική γέννησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 16 ετών το 2004 και έκτοτε είναι έγκυος κάθε χρόνο, εξαιρουμένων των ετών 2013, 2017 και 2022. Παρόλα αυτά, δεν είναι σίγουρη αν θέλει να σταματήσει στα δώδεκα!

«Δεν βρίσκω τον λόγο να μην κάνω κι ένα 13ο», λέει η μητέρα των 12 παιδιών, που σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως τα 12 είναι αρκετά και πως τελείωσε με τις εγκυμοσύνες. Η Church με τον 30χρονο σύζυγό της είναι γονείς έξι παιδιών: δύο αγοριών 7 και 5 ετών αντίστοιχα, τα τριδυμάκια τους που είναι 3 ετών και του μικρού τους γιου που είναι μόλις 11 μηνών. Ωστόσο, η 33χρονη έχει ακόμα έξι παιδιά από προηγούμενο γάμο, 17, 16, 14, 13, 12 και 10 ετών αντίστοιχα. 

Συνολικά η Church, που έχει υπάρξει έγκυος για σχεδόν 98 μήνες, έχει πέντε κορίτσια και επτά αγόρια και η οικογένεια ξοδεύει 200 δολάρια κάθε μήνα μόνο για γάλα. «Πάντα υπάρχει θόρυβος στο σπίτι, πάντα κάποιος ουρλιάζει, αλλά είναι φυσιολογικό για εμάς», εξηγεί η νεαρή μητέρα.

Η Church, η οποία εξιστορεί τη ζωή της στο TikTok, είπε ότι οι άνθρωποι γοητεύονται από τις μεγάλες οικογένειες. Αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός της, τον οποίο δημιούργησε το 2019, έχει περισσότερους από 1,8 εκατομμύρια ακόλουθους.

«Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι μας βοηθάει η κοινωνική πρόνοια αλλά δεν ισχύει. Δέχομαι πολλές ερωτήσεις για τη θρησκεία μου, όμως η θρησκεία δεν σχετίζεται με την απόφασή μου για μεγάλη οικογένεια. Θεωρώ ότι τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία, γι’ αυτό τα έκανα», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Στη συνέχεια, εξήγησε πως γέννησε όλα της τα παιδιά με φυσιολογικό τοκετό εκτός από τα τρίδυμα που γεννήθηκαν με καισαρική. 

Η Church έχει συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι θα περάσει πολλά χρόνια ακόμα πλένοντας και σιδερώνοντας και πως θα βρίσκει καθημερινά κομμάτια φαγητού πίσω από μαξιλάρια και καναπέδες. «Αυτό που έχει σημασία είναι κάθε παιδί να νιώθει ξεχωριστό και αγαπημένο», λέει χαμογελαστά και προσθέτει: «είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε μια μεγάλη νεροτσουλήθρα, μαγειρεύουμε και καθόμαστε γύρω από το τζάκι. Η ζωή με πολλά παιδιά ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ».

Πηγή: today.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v