Μπορεί η κύηση να προχωρήσει φυσιολογικά αν υπάρχουν συμφύσεις;

Μπορεί η κύηση να προχωρήσει φυσιολογικά αν υπάρχουν συμφύσεις;

Ερώτηση:
Γεια σας. Μετά από υστεροσκόπηση λόγω συμφύσεων και ενώ επανήλθε η περίοδος εδώ και 3 μήνες, αυτός ο μήνας ήταν με μειωμένη ροή. Σε περίπτωση που ξαναβγούν συμφύσεις και υπάρξει εγκυμοσύνη μπορεί να προχωρήσει η κύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση:

Η πιθανότητα με συμφύσεις στη μήτρα να εγκατασταθεί η εγκυμοσύνη είναι μικρή. Αν εγκατασταθεί, μάλλον όλα θα πάνε καλά.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v