Ηρωίδα μαμά έσωσε 2 κορίτσια από αδίστακτο απαγωγέα!

Ηρωίδα μαμά έσωσε 2 κορίτσια από αδίστακτο απαγωγέα!

Η παρατηρητικότητα και η άμεση παρέμβαση μιας μητέρας υπήρξε σωτήρια για δύο νεαρά κορίτσια που παραλίγο να πέσουν θύματα απαγωγής από έναν αδίστακτο άντρα, ο οποίος τις ακολουθούσε για αρκετή ώρα και έπειτα προσποιήθηκε ότι είναι ο πατέρας τους.

Ο 37χρονος David Daniels άρχισε να ακολουθεί τα δύο 12χρονα κορίτσια, λέγοντάς τους ότι θέλει να τις πάει ως το σπίτι τους στο Φίσαουκ της Φλόριντα, ανέφερε το FOX13 Tampa. Οι 12χρονες ήταν τρομοκρατημένες και δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από τον αδίστακτο άντρα. Για καλή τους τύχη, όμως, καθώς περνούσαν μπροστά από μια εκκλησία, τις είδε μια γυναίκα, η οποία αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Είδα δύο παιδιά και έναν ενήλικα άντρα να τις ακολουθεί», δήλωσε η γυναίκα που δεν θέλησε να δώσει το όνομά της στη δημοσιότητα. Αμέσως, τον πλησίασε και του έπιασε την κουβέντα. Ο Daniels προσποιήθηκε ότι ήταν ο πατέρας τους, επινοώντας μια ιστορία για το πώς είχαν πρόσφατα μετακομίσει στην πόλη.

«Είχε πιάσει το ένα κορίτσι με παράξενο τρόπο όσο μου έλεγε την ιστορία του», εξήγησε καθώς, μητέρα και η ίδια, κατάλαβε ότι ο άντρας έλεγε ψέματα και τα παιδιά ήταν πολύ τρομοκρατημένα για να φωνάξουν.

Διατηρώντας την ψυχραιμία της τούς κάλεσε μέσα στην εκκλησία για να τους καλωσορίσει στη γειτονιά και στη συνέχεια, απομακρύνθηκε και κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 37χρονο.

«Έκανα απλώς αυτό που ελπίζω ότι θα έκανε ο καθένας για τα δικά μου παιδιά.», είπε η ηρωίδα μαμά.

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v