Μαμά ηρωίδα πάλεψε σαν λιοντάρι και έσωσε τον 5χρονο γιο της από απαγωγείς 

Μαμά ηρωίδα πάλεψε σαν λιοντάρι και έσωσε τον 5χρονο γιο της από απαγωγείς

Η 45χρονη Ντολόρες Ντίαζ Λόπεζ περπατούσε αμέριμνη με τα τρία παιδιά της σε γειτονιά του Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, καθ’ οδόν για να συναντήσουν τον μπαμπά τους στη δουλειά του. Ξαφνικά, μέσα από ένα καφέ αυτοκίνητο, πετάχτηκε ένας άγνωστος άντρας και άρπαξε τον 5χρονό γιο της που είχε προχωρήσει λίγο πιο μπροστά – σαν να άρπαζε «σακούλα σκουπιδιών» όπως είπε ο αδερφός του.

Η Ντολόρες τον έίχε στο οπτικό της πεδίο, αλλα όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ο απαγωγέας πρόλαβε να πάρει το παιδί και τρέξει προς το αυτοκίνητό του. Η έντρομη μητέρα ούρλιαξε απ’ το σοκ: «Θεέ μου! Άρπαξε το παιδί μου!» 

Στο επόμενο δευτερόλεπτο, η 8χρονη κόρη της ήταν έξω απ’ την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπαθούσε να την ανοίξει. «Πέταξε τον αδερφό μου στο πίσω κάθισμα και κλείδωσε την πόρτα» λέει το θαρραλέο κορίτσι, «υπήρχε κάποιος πίσω που ρώτησε τον άνδρα τι κάνει κι εκείνος απάντησε: απαγάγουμε το παιδί.»

Τότε ήταν που ανέλαβε δράση η μαμά. Όρμησε στο αυτοκίνητο και την ώρα που ο 5χρονος στεκόταν όρθιος στη θέση του, η Ντολόρες τον άρπαξε απ’ το παράθυρο του συνοδηγού που ήταν ανοικτό και τον τράβηξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε ενώ ο δράστης φώναζε να τον αφήσει να της πάρει το παιδί.

Στο μεταξύ, είχαν περάσει κάποια λεπτά και είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος, οπότε ο επίδοξος απαγωγέας έβαλε μπρος κι εξαφανίστηκε.

Τελικά, ο 24χρονος δράστης συνελήφθη σε κάποιο νοσοκομείο όπου προκάλεσε φασαρία εν μέσω κρίσης. Ο επιβάτης του αυτοκινήτου ήταν ο πατέρας του και αναζητείται ακόμα για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η Ντολόρες δήλωσε πως ο γιος της δεν πολυκατάλαβε τι συνέβη και ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο που διέτρεξε, ενώ ο σύζυγός της είναι σε σοκ από τη στιγμή που τον ειδοποίησε.

Αν και παραδέχθηκε ότι νιώθει ακόμη φοβισμένη να βγει στον δρόμο με τα μικρά της, η Ντολόρες είπε ότι στα μάτια τους είναι πλέον μια «Σούπερ μαμά»!

Πηγή: newyorkpost.com

v