Ο ορισμός της αληθινής αγάπης: 100χρονοι γιόρτασαν την 79η επέτειο γάμο τους!

Ο ορισμός της αληθινής αγάπης: 100χρονοι γιόρτασαν την 79η επέτειο γάμο τους!

Μια όμορφη ιστορία αγάπης ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου πρωταγωνιστές είναι δύο 100χρονοι που σύντομα θα γιορτάσουν την 79η επέτειο γάμου τους. Το ευτυχισμένο ζεύγος είναι ακόμα πολύ αγαπημένο και δήλωσε ότι ένας απ' τους λόγους που κράτησε ο γάμος τους τόσα χρόνια είναι η φιλία που τους δένει.

Ο Hubert και η June Malicote γεννήθηκαν και οι δύο τον Ιούλιου του 1922 στο Κεντάκι της Αμερικής και γνωρίστηκαν στην εκκλησία της γειτονιάς τους λίγο μετά την ενηλικίωσή τους. Η όμορφη φιλία τους εξελίχθηκε σ' έναν δυνατό έρωτα και τον Ιούνιο του 1943 αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Στην αγάπη τους δεν στάθηκε εμπόδιο ούτε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος που τους χώρισε για ένα μεγάλο διάστημα. Όταν ο Hubert γύρισε πίσω στην αγαπημένη του σώος και αβλαβής, μετακόμισαν στο Χάμιλτον και απέκτησαν 3 παιδάκια. Από τότε ζούνε αχώριστοι και αγαπημένοι!

Η οικογένειά τους, η οποία πλέον απαρτίζεται από τα 3 παιδιά τους, τα 7 εγγόνια και τα 11 δισέγγονά τους, θα οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν του ζευγαριού τόσο για να γιορτάσει τα εκατοστά τους γενέθλια όσο και τα 79 χρόνια έγγαμου βίου.

Πηγή: ca.sports.yahoo.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v