Παντρεύτηκε τον μεγάλο του έρωτα όταν έμαθε ότι του μένουν λίγες εβδομάδες ζωής

Παντρεύτηκε τον μεγάλο του έρωτα όταν έμαθε ότι του μένουν λίγες εβδομάδες ζωής

Για ένα ζευγάρι η ημέρα του γάμου του είναι γεμάτη χαρά, αγάπη και υποσχέσεις για ένα λαμπερό μέλλον. Στην περίπτωση του Hunter Knisley και της Emily Draper Knisley, όμως, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά...

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πλήρη επίγνωση ότι ο γάμος τους θα αντιμετώπιζε αδιανόητες προκλήσεις από την αρχή, καθώς ο γαμπρός έμαθε πρόσφατα από τους γιατρούς του ότι ζήσει μονάχα λίγες εβδομάδες ακόμα. 

Αυτά τα συνταρακτικά νέα οδήγησαν το ζευγάρι να επισπεύσει τον γάμο τους, καθώς ήθελαν και οι δύο να περάσουν ως παντρεμένοι τον λίγο χρόνο που τους έχει απομείνει.

Όταν ο 27χρονος σήμερα Hunter ήταν παιδί, οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από μυϊκή δυστροφία Becker, σύμφωνα με το People. Γνώρισε την Emily όταν πήγαινε στο λύκειο, αλλά έγιναν ζευγάρι το 2019. Από την αρχή της μίλησε με ειλικρίνεια για τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Ήθελε να ξέρει ότι το προσδόκιμο ζωής του ήταν αβέβαιο. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να τον αγαπήσει με όλη της την καρδιά.

Το 2021 το ζευγάρι καλωσόρισε στη ζωή το αγοράκι τους και ενώ όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, ο Hunter ανακάλυψε πριν από λίγο καιρό ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρδιακής ανεπάρκειας. Οι γιατροί τού είπαν ότι δεν είχε πολύ χρόνο και ότι αν είχε μια τελευταία επιθυμία, θα έπρεπε να την πραγματοποιήσει σύντομα. Και αυτό έκανε, όταν παντρεύτηκε την αγαπημένη του!

Ο γλυκύτατος 27χρονος έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Facebook την ημέρα του γάμου του που έλεγε:

«Στην πανέμορφη γυναίκα μου που με αγαπάει και με βοηθάει κάθε μέρα, που κάνει τα όνειρά μου πραγματικότητα και στα μωρό μας που με έκαναν τον πατέρα που πάντα ήθελα να γίνω. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Είμαι πιο ευτυχισμένος από ό,τι φανταζόμουν ποτέ».

Πηγή: simplemost.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v