Πυροσβέστες έσωσαν βρέφος που το είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο - ανέπνεε με το ζόρι

Πυροσβέστες έσωσαν βρέφος που το είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο - ανέπνεε με το ζόρι

Πριν από λίγες μέρες ένα μωράκι μόλις 5 εβδομάδων παραλίγο να χάσει τη ζωή του με φρικτό τρόπο, καθώς είχε μείνει κλειδωμένο στο αμάξι της μητέρας του για περισσότερο από 20 λεπτά. Για καλή του τύχη, όμως, σώθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία όλα ξεκίνησαν όταν έλαβαν μια κλήση από έναν ανήσυχο πολίτη, ο οποίος τους ενημέρωσε για την περίεργη συμπεριφορά μιας γυναίκας μπροστά από το αυτοκίνητό της. Χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, ήταν σίγουρος πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες βρήκαν τη γυναίκα να στέκεται μπροστά σε ένα σταθμευμένο SUV και να παραπατάει. Δεν άργησαν να καταλάβουν πως στο πίσω κάθισμα τους αυτοκινήτου βρισκόταν το μωρό της.

Η μητέρα είχε ξεχάσει το παιδί της κλειδωμένο για περισσότερο από 20 λεπτά στο αυτοκίνητο και είχε χάσει τα κλειδιά της!

Οι πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι και έσωσαν το μωράκι, το οποίο ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και με το ζόρι ανέπνεε. Αμέσως του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Σήμερα είναι καλά, όμως, η μητέρα του συνελήφθη καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: fox11online.com

v