Μωρό σώθηκε από θαύμα: έπεσε από μπαλκόνι και προσγειώθηκε στην πλάτη περαστικού!

Μωρό σώθηκε από θαύμα: έπεσε από μπαλκόνι και προσγειώθηκε στην πλάτη περαστικού!

Πλάνα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψαν την απίστευτη στιγμή που ένα νήπιο 1 έτους έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Τουρκία, αλλά επέζησε αφού προσγειώθηκε... στην πλάτη ενός εμβρόντητου περαστικού!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη γειτονιά Haci Ilyas στην πόλη Amasya της βόρειας Τουρκίας. Το αγοράκι, που ονομάζεται Khatira Amiri, φέρεται να έπαιζε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου, όταν γλίστρησε και έπεσε στο κενό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το μωρό πέφτει πρώτα πάνω στην πλάτη του Ruhi Asci και στη συνέχεια στο πεζοδρόμιο. Θορυβημένος ο περαστικός γυρνάει και αρπάζει τον μικρό, ενώ οι παρευρισκόμενοι μαζεύονται γύρω του. Το κλιπ ολοκληρώνεται με τους θεατές να κάνουν νόημα στη μητέρα του αγοριού για να κατέβει απ' το διαμέρισμα.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μια γλάστρα είχε πέσει πάνω μου. Όταν γύρισα, συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα παιδί. Απ' το στόμα του έβγαινε λίγο αίμα», είπε ο Asci, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια έφτασε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον μικρό Amiri στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του. Ευτυχώς, ο πιτσιρικάς είναι καλά, προφανώς επειδή το σώμα του Asci είχε ανακόψει την πτώση του.

Πηγή: nypost.com

v